Монтерей - Челси, спечелен

12:04
Монтерей - Челси, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 5 познати от общо 12 мача - 41,7 % успеваемост

► Залог на деня за 13.12.2012 г.




Разликата в класите на двата тима тук е доста осезаема, а ако се добави и подемът на Челси в последните срещи, то тимът от Лондон се оказва огромен фаворит за победата сега. Дори английският тим да спести усилия в тази среща, както направи Коринтианс вчера, то англичаните няма право да пропуснат победата, защото втора възможност да се класират за финалния мач в надпреварата няма да имат. Бенитес обяви на всеослушание, че иска да спечели бързо отличие с новия си клуб, а тази надпревара изглежда като бонус от съдбата към него. Собственикът на отбора, а и актуалните обстоятелства също изискват от Челси максимална концентрация по пътя към този трофей. Играчите на отбора също имат какво да доказват. Няма спор, че съперникът Монтерей е непознат, но и и по-слаб от Челси. Може да се каже, че ставката определено е надценена, ако се сравняват възможностите на двата тима и затова тук си струва да се опита резонна победа за доста по-силния тим.

Прогноза: 2, коефициент - 1.53

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_fannn
13.12.2012 19:40

Ама ти си познал най - голямата изненада ХАХА

sami
14.12.2012 20:52

Не бе, пич- просто не ми харесва подхода ти към труда на Сотиров, още повече, че човека се справя доста добре принципно- от анализите му личи, че е в час! Прочетох ти само този коментар и това е... Путопало, така е- Мистрал е бил прав *smile*

chelsea_fannn
14.12.2012 14:36

Виж коментарите и ще разбереш какво съм познал....

putopalo
14.12.2012 00:31

*beer*Усети Генк,браво.А иначе не им се ядосвай на такива,които бълват коментари след като мача е свършил.Аз винаги съм си давал мнението преди мача(съгласен или несъгласен),но напоследък не ме връзва много и за това не пиша- не искам да подведа някой...И както каза един път mistral прогнозите на Сотиров може да са много полезни-зависи от начина на интерпретация и употреба.

sami
13.12.2012 20:45

Човекът поне е познал нещо, ти какво позна?! От мен Зулте Варегем-Генк над 2.5, че то в момента няма голям избор *smile*