Капитанът на Левски готов за Вечното дерби

20:10
Капитанът на Левски готов за Вечното дерби
Капитанът на Левски Георги Петков ще пропусне и мача със Сливен тази неделя. Вратарят на "сините" изпитва все още болки в раменните мускули след контузия, която получи по време на мача с Локомотив Мездра, съобщава "Меридиан мач".

В сряда, докато Левски се мъчеше срещу Пирин Благоевград, Петков мина медицински преглед в болница в Мюнхен. Оказва се, че травмата на стража е по-сериозна от първоначалните прогнози и няма да може да застане под рамката на вратата на "сините" и срещу "воеводите". Очаква се все пак националът да бъде напълно възстановен до 9 май, когато е и дербито с ЦСКА.

"Със сигурност излизам срещу ЦСКА, каквото и да ми коства", категоричен бе Петков. Вчера вратарят на Левски се готви във фитнеса на стадион "Георги Аспарухов".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brymbyr
01.05.2009 20:42

Всичко пак е нагласено.Левски купиха мача с Литекс,за да не изостават от ЦСКА.Сега пък дадоха на Литекс купата...И ще минат метър отново.ЦСКА има трудни мачове с отбори,които се борят за зона УЕФА.Лески ги оправя хикс срещу ЦСКА.После 2 гелета на червените...а иначе нашите запалянковци за крайно заблудени!!!