Чех: Не трябва да мислим само за Роналдо

09:37
Чех: Не трябва да мислим само за Роналдо
Петър Чех знае, че чехите не са показали най-добрата си игра, въпреки че победиха домакина Швейцария и ще внимават с Португалия в срещата днес.

Вратарят на английския Челси смята, че отборът на Португалия не се свързва само с името на Кристиано Роналдо.

Крилото на Манчестър Юнайтед започна прилично, след като португалците победиха в първата си среща състава на Турция и очите на Европа следят с интерес сагата около неговия трансфер в Реал Мадрид.

И все пак Чех знае, че е по-добре да не подценява останалите играчи в Португалия, които са не по-малко качествени и заема бдителна позиция за мача тази вечер.

"Всички говорят за Роналдо, но не бива да забравяме Деко и останалите," напомни Чех.

"Разбира се Кристиано е брилянтен играч - един от най-добрите в света в момента, но ако той играе сам никога не би спечелил нищо."

"Той се нуждае от своите съотборници, за да играе добре, както и направиха срещу Турция."

Чех също обясни, че след победата на своя отбор над домакините от Швейцария, една нова победа днес в Женева би осигурила място за тях на 1/4-финалите, като би превърнала последния мач в излишен.

"Това, което е ясно е, че победата ще даде предимство. Сигурен съм, че 6 точки ще са достатъчни, за да се оглави групата."

"Двата отбора ще излязат за победа, но дори мачът да завърши на равно ще бъде добър резултат и за двата отбора, всички ще са доволни."

И все пак той знае, че отборът му е имал късмет  срещу Швейцария и се надява на по-добро представяне в следващите двубои казвайки: "Важно е да осъзнаем, че това не бе най-добрата ни игра, в която направихме много грешки."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация