Два елитни руски клуба искат Иван Иванов

18:31
Два елитни руски клуба искат Иван Иванов
Отборът на бившия наставник на Левски Слаболюб Муслин - Краснодар, както и богаташкия Рубин Казан, дават повече пари от италианския Киево за българския национален защитник на Партизан Иван Иванов.
 
Българският бранител ще напусне със сигурност Партизан, а първи интерес към нашия национал показа италианският Киево. В последните два дни обаче се появи сериозен интерес от страна на двата руски елитни клуба, съобщават медиите в западната ни съседка. Муслин води Краснодар, но познава доста добре играта на българина, докато Рубин Казан бе в групата на Партизан в Лига Европа и шефовете на тима са останали с отлично впечатление от бившия играч на ЦСКА
 
Иван Иванов вече заяви, че предпочита да заиграе в Серия А, но засега почти сигурно е само едно нещо - той ще напусне сръбския шампион, заради финансовите проблеми на сръбския гранд. Треньорът на Партизан Владимир Вермезович пък обаче вече обяви, че ще продаде българския национал и вече има готов заместник на централния бранител, който наскоро бе обявен от него за "най-добрият чужденец, играл в тима през последните 10 години".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

demetrio
12.12.2012 20:34

Следващата му стъпка трябва да е на запад. Мисля че ако отиде в Русия ще се закопае особенно в Краснодар *scared*