Гингам - Арле, загубен

15:05
Гингам - Арле, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 4 познати от общо 10 мача - 40 % успеваемост

► Залог на деня за 11.12.2012 г.


Гингам - Арле

Гингам в момента се намира на трето място във временното класиране като отборът е и в блестяща форма. Отчетените пет победи и две ремита в последните седем мача дават надежди на тимът, че той може сериозно да се включи в битката за промоция. За тази цел съперник от нивото на днешния не би трябвао да буде проблем да бъде победен. Още повече, че тук и обстоятелствата са изцяло на страната на домакините. Арл се намира в зоната на изпадащите като за днешната среща ще бъде без пер важни играча. Първият им избор за вратар, двама от основните защитници, един халф и един нападател. Това няма как да не се отрази на представянето. Коефициента тук определено е добър, а и обстоятелствата го подкрепят в пълна степен.

Прогноза: 1 ; Коефициент - 1,50

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
11.12.2012 21:50

В момента дори коефициента се движи около 1.55 на повечето меса, но и да излезе ще е доста трудно- Арл излезе от поредица загуби и като че ли показва доста добри съпротивителни сили, за мен лично тук е по-добре да се опита ъндър 2.5, на 1.60-1.70 и с оглед лошите атмосферни усовия не е лош вариант, а и стадионите във Франция често са замръзнали в този час...
Видях, че ъндър 3.5 на Рома -Аталанта е 1.80, за мен подарък *smile*

mistral
11.12.2012 23:54

Поздравления, то определено този месец всяка прогноза трябва да е съгласувана с Google Earth и метеорологичен сайт*smile*