Евра: Фърги всички ще ни уволни, ако пак не станем шампиони

12:32
Евра: Фърги всички ще ни уволни, ако пак не станем шампиони
Патрис Евра заяви, че играчите на Манчестър Юнайтед се страхуват от уволнение, ако и през този сезон пропилеят аванса си на върха във Висшата лига.

За момента червените дяволи водят с шест пункта пред Манчестър Сити, но Евра настоява, че още нищо не е решено в борбата за титлата.

"Мисля, че сър Алекс ще уволни всички ни, ако повторим сценария от миналия сезон. Не, не се шегувам с това твърдение", заяви Евра.

"Няма да е никак забавно нито за феновете, нито за играчите, нито за който и да е, свързан с Юнайтед. Водехме с осем точки през миналия сезон, а в крайна сметка пропиляхме шансовете си в края. Това не бива да се повтаря", допълва левият защитник.

"Шест точки е добра преднина, но не бива да се самозалъгваме. Шампионатът е дълъг, нищо не е решено. Позитивното е, че имаме психологическо предимство, след като взехме дербито със Сити. Това много ще ни помогне в следващите мачове", казва още Патрис Евра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UnitedRules
11.12.2012 23:04

Ето за това обичам Юнайтед. Никога не са имали най-добрите играчи, които светът е виждал, и никога не са имали славата или отличията на Реал Мадрид или зашеметяващата игра на Барселона. Но този отбор винаги е показвал, че никога не се отказва, и че колкото и големи имена да се подвизават там, всички имат респект от най-великият тренъор в Англия!