Треньорът на Лудогорец на стаж в Дортмунд или в Байерн

14:17
Треньорът на Лудогорец на стаж в Дортмунд или в Байерн
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев може да изкара едноседмичен стаж в Байерн Мюнхен или Борусия Дортмунд. Петев очаква да получи акредитация и да се запознае отблизо с работата в един от двата водещи клуба в Германия.

"Аз съм нов в треньорската професия и има още много какво да уча. Дано да получа потвърждение и да замина за една седмица. Всичко се организира по частна линия", каза Ивайло Петев в актуално студио Дерби.

Отборът на Лудогорец вече е в коледна ваканция, като се събира за начало на зимната подготовка на 10 януари. На 14 януари започва първият зимен лагер на шампионите в турския курорт Анталия. През февруари Лудогорец е организирал втори лагер в Марбея, Испания. На Пиринеите "орлите" ще участват в два турнира, като ще изиграят четири контроли.

"Ще изиграем четири мача в Испания, като два от съперниците вече са ясни, остава още два да се потвърдят. Отборите ще бъдат доста класни, като станат ясни всички съперници, ще ги обявим", каза Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
10.12.2012 14:47

Хмм.. Лудугорец си върши най-добре работата в България .

madridistaaaaaa
10.12.2012 15:08

Заради турските фенове , но отбора не е Турски и не виждам нещо лошо в това , аз лично отдавна не бях следял Българското първенство ама сега като почнах пак да го гледам Лудогорец най-добре се представя за сега като цяло .

genchooo
10.12.2012 15:03

Така е за това ги подкрепям, не разбирам какво само ги плюят някой хора