Петев: Лудогорец няма да прави мащабна зимна селекция

13:01
Петев: Лудогорец няма да прави мащабна зимна селекция
Есенният първенец в "А" група Лудогорец няма да прави мащабна зимна селекция. Шампионите може да вземат максимум един-двама нови играчи, каза старши треньорът на отбора Ивайло Петев.

"Няма да освобождаваме нито един футболист. Може да вземем един-двама нови играчи на постове, на които имаме нужда, но те трябва да са качествени. Но няма да има драстични промени в състава", коментира Ивайло Петев в актуално студио Дерби. Треньорът на разградчани разкри, че в клуба са постъпили доста оферти за играчи на Лудогорец.

"Има доста оферти за наши играчи, но няма да се разделяме с никой на всяка цена. Може да продадем наш играч, но всичко е въпрос на преговори и зависи от офертите", каза Петев.
Националът Йордан Минев е уверил ръководството, че ще поднови договора си с Лудогорец и ще остане в отбора, разкри още старши треньорът.

"Йордан Минев не е искал да ходи в Ботев Пловдив. Може би Ботев са искали да го привлекат. Но аз имам неговото уверение, че ще остане при нас. На всички играчи, на които им изтичат договорите, също са им предложени нови контракти", каза Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация