Ман Сити- Ман Юнайтед, спечелен

14:33
Ман Сити- Ман Юнайтед, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Декември: 2 познати от общо 8 мача - 25,0 % успеваемост

Залог на деня за 08.12.2012 г.



За Манчестър Сити от тук нататък първенството се оказва единствен приоритет този сезон и тимът е длъжен с цената на всичко да се опита днес да спечели срещата срещу основния си конкурент на първото място. При нов провал на гражданите, след този в Шампионската лига, може да се стигне до сериозни сътресения в клуба и до евентуална смяна на треньора. Манчестър Сити доказа, че е много силен домакин и че успяха да намери начин да победи и най-равностойните съперници, когато има на своя страна домакинското предимство. Сити един от двата тима отбелязал най-много като домакин, а Манчестър Юнайтед е най-резултатният гост. И двата тима невероятен избор в нападения и на всички е ясно, че тук отборите ще се надиграват с голове, а не с тактическо надлъгване. Ако изключим последния мач между тези съперници приключил с минимална победа за Сити с 1:0, то и трите им предишни срещи бяха невероятно резултатни. Опцията за поне три попадения и тук изглежда най-разумният избор в момента.

Прогноза: Над 2.5 гола; Коефициент: 1.94

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HaeMHuK
09.12.2012 14:56

Тук ми хареса смелостта за прогноза на мач от този сорт ! Браво дано излезне *smile*

devic
09.12.2012 14:54

тука е най-добре корнерите - над11.5. другите са уест хям-ливърпул 1 днб, интер - наполи 2 днб, пао-олимпиакос 1х и платаниас-вериа 1. сотирката преди му бяха любими гърците ама той търсеше логика. там друго е по-важно

kozel4e
09.12.2012 15:15

хм, не знам пао дали не си е една чудесна, логична двойка. не си заслужава риска 1Х за 1.5 коеф. верно, гърчетата продават ама.... вчера така реших да се правя на умен и играх против Галатасарай в Турция и....1:3 *smile*

sami
09.12.2012 14:49

Подкрепям и аз оувъра, но по-скоро бих играл за Сити в тази среща..., ако САФ играе както срещу Рединг определено ще има проблеми, защото Сити има доста по-класни нападатели и при тази рехава защита ще се възползват без съмнение.