Отзиви след Лудогорец - Монтана

18:32
Отзиви след Лудогорец - Монтана
Първенство на България по футбол, реакции след мача от 15-ия кръг между Лудогорец и Монтана, завършил 3:0:

Ивайло Петев, старши треньор на Лудогорец: "Мачът не беше на високо темпо, но с оглед на тежкия полусезон, който имахме, съм склонен да го приема. Играхме с около 70 процента от възможностите си. Вкарахме 3 гола, контролирахме през цялото време събитията на терена. Оставаме есенни първенци и на фона на представянето ни до тук, мисля, че е напълно заслужено. Драстични промени в отбора няма да има през зимата. Ще вземем тези футболисти, които са ни необходими, но те ще са от по-висока класа. Очаквам много по-ожесточена футболна пролет. Със сигурност обаче ще се подсилим където трябва."

"Пристигнахме в Разград с доста проблеми, 5-6 човека не играха днес. Въпреки това, се опитахме да поиграем на добро ниво. Но с тази дузпа и червения картон, които получихме, всичко беше решено много бързо", заяви старши треньорът на Монтана 
Атанас Джамбазки.

Днес неговият тим падна 0:3 от Лудогорец и приключи есенния дял с 12 точки, точно над зоната на изпадащите в "А" група преди последните четири мача от 15-ия кръг.

"Аз разговарях с Пашов, абсолютно никаква дузпа. А за червения картон какво да кажа!? Бил за псуване - да, Лахчев го е напсувал, но след като вече е бил изгонен, а не преди това. Вече мислим за втория полусезон, когато всеки мач ще бъде финал за нас. Мисля обаче, че ще се справим. Първо да видим кои футболисти ще освободим, тогава ще търсим нови попълнения. Не сме доволни от точките, с които завършваме полусезона. Но всеки има вина за това" завърши Джамбазки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация