Рома - Фиорентина, спечелен

17:45
Рома - Фиорентина, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Декември: 1 познати от общо 7 мача - 14,3 % успеваемост

Залог на деня за 07.12.2012 г.



И двата съперника тук се намират в доста добра форма, а играят и доста резултатен футбол. Фиорентина отбеляза 5 гола в последните си две визити и преди всичко се опитва да се надиграва, а не да се надлъгва. Рома под ръководството на Земан играе на ръба на риска в преследването на попаденията. Тимът на вълците е с най-резултатната атака в Серия "А", а като домакин е с една от вторите най-пропускливи отбрани. И двата тима имат изгледи за добро класиране, като при тези обстоятелства само трите точки биха ги задоволили. В последните осем срещи между тези съперници седем пъти печеливша беше опцията за над 2,5 гола и днес няма предпоставки за изключение. Мачът може да бъде определен като непредвидим, но поне е почти сигурно, че в него головете няма да липсват.

Прогноза: Над 2.5 гола; Коефициент: 1.94

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
09.12.2012 13:58

Този път и аз съм изумен от този коефициент- 1.94! Може и двамата да сте прави (коментар 1), срещат се дори и такива фрапиращи разлики в коефициентите на букитата... Т.е. бих направил една забележка тук- добре е да се отбелязва на кого е дадения коефициент, като се дава прогнозата. Друг е въпроса, че той често се мени, но все пак е добре човек като не вярва, че има такъв коефициент да може на момента да го провери..., както казах и за мен е безумно високо това 1.94, но не е невъзможно някъде да е било и толкова.

RedArmyUnited
08.12.2012 19:25

Сотиров щом и коефицента започна да си измисляш, значи много си закъсал...