Лудогорец ще зимува на върха в "А" група (видео)

17:57
Лудогорец ще зимува на върха в "А" група (видео)
Шампионът Лудогорец Разград ще зимува на върха в "А" група, след като запази преднината си от една точка пред Левски. Орлите победиха у дома тима на Монтана с 3:0 в мач от 15-ия кръг на елитната ни футболна дивизия.
 
Последната среща на разградчани за полусезона също не мина без скандал, след като домакините получиха дузпа при резултат 1:0, а играч на гостите бе изгонен в 45-ата минута. Иначе, отборът на Ивайло Петев откри резултата в 33-ата минута, когато Гулдан не сгреши при добавка след удар на Мирослав Иванов. В 44-ата минута на срещата, Витиня навлезе в наказателното поле отляво, където бе съборен от Пашов. Иван Стоянов застана зад топката и направи 2:0, а при протестите на играчите на Монтана за 11-метровия наказателен удар бе изгонен Лахчев, който явно бе обидил рефера Станислав Ставрев. 
 
Лудогорец, който успя да вкара още един гол до края на срещата, дело на Михаил Александров в 85-ата минута, вече има актив от 38 точки, а Левски е втори с 37 точки. Литекс е трети с 29 точки, но ЦСКА в крайна сметка може да зимува на третата позиция, ако утре надвие Локомотив София на стадион "Васил Левски".


szólj hozzá: ld-mon

Стартови състави:


Лудогорец: Голубович, Витиня, Гулдан, Моци, Кайсара, Генчев, Бургзорг, Александров, М.Иванов, Гъргоров, Стоянов

Монтана: Цветковски, Лахчев, Ковачев, Личков, Мичев, Илиев, Георгиев, А.Костадинов, Георгиев, Сечков, Пашов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари