Роналдиньо: Гордея се, че съм играл с Меси

17:24
Роналдиньо: Гордея се, че съм играл с Меси
Бразилският нападател Роналдиньо разказа, че веднага е забелязал гения на Лионел Меси, когато е започнал да играе с него в Барселона.

"Аз прекрасно помня неговия дебют в Барса", каза 32-годишният Роналдиньо, който сега играе в родината си в Атлетико Минейро.

Той вкара гол в първия си мач след мое подаване. Аз се гордея, че съм играл с Меси в един отбор. Веднага се виждаше, че ще стане велик футболист".

Мачът, за който говори Роналдиньо, се игра на 1 май 2005 година. 18-годишният аржентински нападател се появи на терена в срещата с Албасете, сменяйки Самюел Ето'о. Резервата Меси успя да вкара два гола на Албасете, но единият бе отменен поради засада.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
08.12.2012 13:55

Да ви кажа , според статистиката се определя кой е най - добрия , но определено всички ще помнят качествата на големите футболисти !!! Никой никога няма да забрави магията на играчи като Роналдиньо , Роналдо-ФЕНОМЕНА , Зидан и другите от малко по - старата школа , защото те играеха за забавление !!! тези хора правеха чудеса с топката , не като сегашните да я бутат напред и да бягат кат коне след нея ... Това , което е правил Роналдиньо години наред , лично аз никога не съм виждал да го направи Роналдо или Меси , статистиките са едно , класата и красотата са съвсем друго , статистиката може да сочи тях като по - добри , но всеки малко по - възрастен фен на футбола (над 18-20 години) , знае за какво става въпрос и истинската класа !!!

Vratarchety
08.12.2012 12:53

Защо голяма част от феновете на Барселона си мислят , че всички им завиждат заради скапаните им трофеи .... вижте , че е факт всяка година поне по 1 мач садиите им изнасят на Барса кой ли не пропищя .... Арсенал , Челси .. това бяха най-извратените примери .... ИЗОБЩО НЕ ЗАВИЖДАМ НА СМЕШНИТЕ ФЕНОВЕ , КОИТО СЛЕД 5 ГОДИНИ ДА РЕЧЕМ ЩЕ СВЪРШАТ УСПЕХИТЕ И 100 години ПАК НИКОЙ НЯМА ГОВОРИ ЗА БАРСЕЛОНА ..... ФЕНОВЕ ЗАРАДИ УСПЕХИТЕ ..... КОЛКО ОТ ВАС БЯХА ФЕНОВЕ НА БАРСА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ - НА ПРЪСТИ СЕ БРОЯХТЕ

Blueisthecolour
08.12.2012 12:11

Рони е уникален футболист*smile*Просто нито Меси нито Роналдо могат да се сравнят с него.Не съм фен на нито един от 2та,но и на мен Роналдо ми е по-симпатичен заради това,че прави много повече работи от Меси като например повечето от головете си изработва сам докато Меси добре,че са Шави и Иниеста!

kurrti
07.12.2012 23:28

Истината е, че Роналдинио направи Меси такъв какъвто го виждате

AnonymousS
07.12.2012 22:55

""""но единият бе отменен поради засада.""" по-правилно би било """"поради несъществуваща засада""" *wink*

Vratarchety
07.12.2012 21:19

Малко са футболистите почитани от всички отбори .... такива велики гении като Роналдиньо , Зидан и Роналдо (който е играл за най-големите врагове във футбола - Реал Барса Милан Интер и е обичан от всички).Заради тези футболисти футбола е това , което е ... те са тази частица , която докосва сърцето и те кара да обичаш играта ... сегашните звезди Роналдо и Меси са многоооо далеч от това ... те са гении уникални футболисти,но са неспособни да направят това ....факт , че интереса към футбола спада ...и все по-малко децата играят в сравнение с преди ...сега всички са пред компютрите ... Поклон пред ВЕЛИКИТЕ

madridistaaaaaa
10.12.2012 16:09

По-тъп коментар от този не бях чел как можеш да сравняваш Меси с Роналдо (Бразилеца) , няма по-добри футболисти от Роналдо , Роналдиньо , Карлош , Бекъм , тогава беше истинският ФУТБОЛ ! *smile*

catalan
08.12.2012 13:32

От 9 години Арсенал нямат купа, никога не са печелили ШЛ, кви извращения се случват ? Всеки знае ,че Арсенал нямат нищо общо с Барса, Арсенал са средняци, Барса са ГРАНД. Меси сам ви бие с 4 гола бе не те ли е срам *lol* Капитана ви е в Барса *lol* На Барса успехите няма да свършат скоро, защото школата ( от която Арсенал постоянно се опитват да крадат играчи) БЪЛВА таланти постоянно. Винаги сте били по-слаби от Барса , и на финала в Париж ви подпряха супер много, при гола ви няма фаул, тъпия ви вратар ако не беше направил червен картон мача щеше да свърши много по рано в полза на Барса. Нормално Перси да получи червен при положение ,че изритва топката първо, съдията му спестява червения и 1 минута след това я бие след сигнал, чист червен. Да споменеш Барса и Арсенал в едно изречение си е грехота, Арсенал най-жалкия отбор. Вече ШЛ за вас няма да има, виж колко сте жалки в Англия.

Vratarchety
08.12.2012 12:48

Да не говорим какви извръщения се случват на всеки мач на Барселона срещу Арсенал .... хайде да си мълчиш .... не съм пристрастен.....да не говорим , че смешния ти отбор без садиите са жалки .... !

catalan
08.12.2012 12:38

Само дето ти си пристрастен, тва че Меси пълни кошницата на любимия ти отбор не значи че трябва да го мразиш. А това дали е най-великият футболист в историята не зависи от твоето мнение, което е напълно незначително дори и за мангал четящ уинър. ами при спечелването на 4рта златна топка, той официално е най-великият играч. 4 златни топки - 4 пъти избран за най-добър играч в света, УНИКАЛЕН.

Vratarchety
08.12.2012 09:39

Я попитай децата до 14 годишна възраст дали предпочитат да играят футбол вместо да играят компютърни игри ... малко си заблуден .... просто едно време стойностните играчи бяха много много повече , които правеха разликата всеки отбор си имаше по един такъв .... Раул , Роналдо , Зидан , Роналдиньо , Джерард , Лампард , а от по-старите Йохан Кройф (един магьосник) просто преди беше много много по-трудно да се блесне .... как да блеснеш като играеш да речем дясно крило и срещу теб излезе Роберто Карлош.... Просто това , че Меси е подобрил рекорди не означава , че е най-великия....аз лично изобщо не го харесвам , не съм фен и на Кристиано , въпреки , че измежду двамата малко по-симпатичен ми е Кристиано .... ето тук е момента сравни , че всеки почита гореизбраните ми , а новите звезди даже нямат доблеста да си подадат ръка - къде им е звездното , къде им е великия характер присъщ на звездите ?!?

catalan
07.12.2012 22:25

Пълни глупости *lol* Футбола става все по популярен, а пък за Роналдиньо, Зидан и Роналдо, мога да ти кажа ,че докато играха пак беше същата работа както сега с Меси и К.Роналдо. Роналдиньо КОН ли не беше, кво ли небеше, всеки го мразеше обаче като се махна от голямата сцена всеки почна да го уважава. Меси с кво е несособен да бъде уважаван като спре с футбола ? Абсолютно нито един гаф няма до сега в кариерата си, напълно способен да бъде определен за най-добрият футболист в света, в и извън терена.

vesko5551
07.12.2012 19:59

Роналдиньо e велик всеки го знае какъв е техничар...МАШИНА*beer**thumb_up*

blue4ever
07.12.2012 19:19

Би трябвало той да се гордее, че е играл с Роналдиньо.. Уникален просто, никога няма да го забравя (bow)

barca_forever33
07.12.2012 18:12

Още не мога да повярвам,че моя идол напусна Барса.НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!!!!*cup**cup*

overdrive
07.12.2012 18:10

Рони е една от причините да започна да гледам футбол ..

Tonjako
07.12.2012 18:08

Фен съм на Реал Мадрид от дете,но Роналдиньо си остава може би най-великият футболен виртуоз.Меси и Кристиано не може да радват чак така публиката,както го правеше той*smile*.В добавка към рони- Зидан,и разбира се,бразилецът Роналдо!*smile*

MaLkO_LuD94
07.12.2012 17:30

Баткото коментира своя наследник в Барса *cup*

Deco_Sneijder
07.12.2012 17:29

Сигурен съм,че Меси също се гордее,че е играл Роналдиньо *smile*

catalan
07.12.2012 19:09

Той го е казвал, казвал е също ,че Роналдиньо го е научил на доста неща.

MaLkO_LuD94
07.12.2012 17:33

Представям си ако най-добрите им периоди съвпаднеха какво щяха да правят по терена направо щеше да се играе нереален футбол *smile*