Генов: Не съм говорил за раздяла с Курдов

15:54
Генов: Не съм говорил за раздяла с Курдов
Треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов даде днес редовната си пресконференция на Лаута преди шампионатния мач срещу Пирин Гоце Делчев в неделя. На брифинга специалистът опроверга информациите в електронна медия, че е коментирал бъдещето на нападателя Атанас Курдов.

"С изненада прочетох, че се цитира моето име да казвам, че за Наско Курдов е по-добре да напусне Локомотив. Няма такова нещо. С никой не съм говорил по тази тема пред медиите и мисля, че това, което се получава, не е коректно. Същото важи и за други футболисти, които според някои медии вече са освободени от клуба", заяви Стефан Генов.

Той разкри и какви са очакванията му от двубоя срещу новака Пирин Гоце Делчев: "Мачът е много важен за нас, за да завършим сезона по един добър начин. Така, както се представихме в последните си срещи. Сигурен съм, че ще ни бъде трудно, тъй като имаме проблеми в състава. Валери Георгиев е наказан, а със здравословни проблеми са Котев, Стефанов и Абушев. В последния момент ще реша дали те ще вземат участие в мача", каза треньорът на черно-белите.

"В отбора на Пирин има 5-6 човека, които са минали през Локомотив и добре познават обстановката на Лаута. Четирима от тях даже са наши юноши и ще искат да се представят добре в Пловдив. За това трябва да подходим изключително сериозно и мотивирано", допълни още Стефан Генов.

Относно зимната селекция на Локомотив Пловдив, треньорът разкри, че вече е договорил привличането на двама футболисти.

"Ще разкрием техните имена, когато подпишат договор с нас. Уточнили сме всички подробности около привличането им, като имаме уверение, че въпросните играчи ще разтрогнат по взаимно съгласие контрактите със сегашните си клубове. С Мартин Камбуров съм разговарял няколко пъти, но там преговорите са между него и г-н Марешки, така че аз няма какво друго да кажа по тази тема", завърши Стефан Генов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация