Арменски национал готов да подпише с ЦСКА, но...

08:24
Арменски национал готов да подпише с ЦСКА, но...
Арменски национал е предложен на Стойчо Младенов като част от зимната селекция на ЦСКА. Игралият срещу България през септември бранител Храир Мконян в момента е футболист на лидера в местното първенство Ширак. Според интернет портала “Транссфермаркт” цената на защитника е 200 000 евро. Мконян е твърд титуляр в Ширак, има и един гол през сезона. А от 2009-а е натрупал 21 мача в националния отбор.

Проблемът за привличането на Мконян, който може да дойде и като свободен агент, е липсата на паспорт от Европейския съюз. В ЦСКА броят е запълнен заради Мишел Платини, Нджонго Присо и Тасио. С изключение на Мишел другите двама могат да бъдат продадени при добри оферти.

ЦСКА очаква отговор от Мартин Камбуров, с когото вече е направен контакт. Нападателят не крие, че би искал да играе под ръководството на Младенов. Водят се преговорите за личните условия. Камбуров беше доказан голмайстор в пловдивския и софийския Локомотив, но откакто замина за Китай, никой не е следил ситуацията около него. В момента той е свободен агент.

Стойчо Младенов взе шестима юноши набор 1996 г. да тренират с първия отбор. Те ще се готвят до осминафиналния реванш срещу Чавдар (Етрополе) за Купата на България. А имат голям шанс да стартират подготовката с батковците и след Нова година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация