Мартин Петров пред трансфер в МЛС

08:19
Мартин Петров пред трансфер в МЛС
Дейвид Бекъм заразя американската Мейджър Лийг Сокър, но нова партида звезди от Европа ще продължи да вдига имиджа на футбола отвъд океана. Сред тях е и Мартин Петров, твърди официалният сайт на МЛС.

Нападателят не се чувства особено комфортно в настоящия си тим "Болтън". Марто си навлече гнева не мениджъра Дъги Фрийдман, който му развали рахата на "Рийбок Стейдиъм". В началото на сезона Оуен Коул обяви, че съставът му ще започва с Петров, но след смяната му новият бос Фрийдмън се заяде, че всеки трябва да се бори за титулярното си място и заби нашия на пейката.

Визитката на Мартин обаче е достатъчно богата, за да привлече вниманието на американците. Скаути на МЛС гредат нон стоп мачове и следят внимателно новините около европейките звезди. Освен Марто от следващия сезон в САЩ очакват Рио Фърдинанд, Йоси Бенаюн, Брад Фридъл, Клаудио Писаро и Фернандо Кавенаги.

Бившият съотборник на Митко Бербатов в "Манчестър Юн" Фърдинанд е желан от "Чикаго Файър", където най-известният играч, носил екипа на тима, е Христо Стоичков. За останалите не се споменават конкретни отбори. Нищо чудно обаче Петров да замести Бекъм в шампиона "ЛА Галакси", от където обявиха, че си търсят атакуващи играчи.

При положение, че прелети Атлантика, за Мартин това ще е последното предизвикателство в кариерата. След това той обеща да се върне като играещ директор в ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

666_ultra_666
07.12.2012 09:28

Ще се завърне, като играещ "директор на водопад" *party*