Здрава битка в последните мачове от групите на ЛЕ

22:50
Здрава битка в последните мачове от групите на ЛЕ
Щутгарт загуби с 0:1 у дома от Молде, но се възползва от равенството 1:1 между Стяуа Букурещ и Копенхаген, с което датчаните бяха елиминирани от Лига Европа.

Защитаващият титлата си отбор на Атлетико Мадрид завърши на второ място в група "В", след като беше победен с 0:1 от чешкия Виктория Пилзен, който се изкачи на първа позиция с точка пред испанците.

Турският гранд Фенербахче беше сразен с 0:3 от германския Борусия Мьонхенгладбах, но въпреки това остана на първо място в крайното подреждане от група "С". В другия мач, АЕЛ Лимасол постигна изненадваща победа с 3:0 над Олимпик Марсилия, но кипърците и французите отпаднаха от надпреварата.

Бордо спечели първо място в група "D" на Лига Европа, след като се наложи с 2:0 у дома над прекия конкурент Нюкасъл. Двата тима се класираха за фазата на елиминациите.

Победителят от група "F" Днипро Днепропетровск не срещна проблеми в последния ден и разби с 5:0 АИК Стокхолм у дома, докато Наполи, който се класира като втори отбор, загуби с 1:3 от ПСВ Айндховен у дома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация