Ленън: Това беше най-великата ми вечер в Селтик

13:12
Ленън: Това беше най-великата ми вечер в Селтик
Старши треньорът на Селтик Нийл Ленън не скри изключителното си задоволство от класирането на шотландците на осминафиналите на Шампионската лига по футбол.

Зелено-белите от Глазгоу надделяха над гостуващия Спартак Москва с 2:1 с късен гол от дузпа и завършиха на второ място в група "G".

Ключова за продължаването напред се оказа победата над завършилия на първа позиция тим на Барселона на " Селтик Парк" също с 2:1 на 7 ноември.

"Това беше най-великата вечер в кариерата ми като треньор на Селтик. Никой не вярваше в нас и затова постижението ни е фантастично", заяви Ленън.

"Сега Селтик е повече от просто един отбор, който е победил Барселона. Ние вече сме отбор, който е победил Барселона и се е класирал за осминафиналите", допълни той.

Капитанът на шотландците Скот Браун призна, че последните минути са били най-тежки. "В последните пет минути си мислех, че този мач никога няма да завърши. Работихме здраво, за да продължим напред. Създадохме положения и спечелихме. Подкрепата от трибуните беше невероятна и много ни помогна", каза Браун.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
06.12.2012 14:38

Честито. Ще ги гледаме на 1/8 финал и дано и на 1/4 финал *beer*