Ренсинг: Правете ме №1 или си тръгвам от Байерн

18:06
Ренсинг: Правете ме №1 или си тръгвам от Байерн
Вратарят на Байерн Мюнхен Михаел Ренсинг заплаши, че ще напусне "Алианц Арена", ако не бъде титулярен стража на "баварците" през следващия сезон.

"Не искам да бъда и няма да бъда отново номер две на вратата на Байерн Мюнхен". 24-годишният страж бе заменен от Ханс Йорг Бут преди четвъртфинала от Шампионската лига с Барселона на "Ноу Камп", след като Ренсинг не се представи добре срещу Волфсбург в Бундеслигата. Младият вратар след това се контузи в пръста на едната ръка и ще прекара дълго време извън терените, като освен това той не влиза в плановете на временния наставник на тима Юп Хайнкес. Ренсинг добави:

"Ако случаят е такъв, те трябваше да ми кажат. Аз съм номер едно тук - може би не сега, но ще бъда отново. Вярвам, че всичко ще се подобри в моя полза. Все още не мога да разбера Клинсман. Той ме извади от вратата без никаква нужда. Бях много сигурен между гредите в предишните седмици и бях доста изненадан. Това е първият ми сезон като титуляр, така че не очаквайте от мен да бъда супермен. Аз не съм мини - Оливер Кан, но се надявам един ден хората да говорят за мен като великия Михаел Ренсинг".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация