Феновете на Реал: Стоичков е боклук и наглец

16:37
Феновете на Реал: Стоичков е боклук и наглец
Легендата на българския футбол Христо Стоичков за пореден път пое на гърба си цялата омраза, на която са способни в лагера на Реал Мадрид преди сблъсъка с Барселона през уикенда, който е решителен за титлата в Примера дивисион. Повод за хулите на мадридчани стана изказване на Камата от вторник, преди мача на каталунците с Челси от Шампионската лига. Тогава в ефира на bTV в типичния си стил той попари надеждите на "Белия балет" за титла.

"Първо - те няма как да бият, защото са по-слабият отбор, коментира Стоичков. - Дори да спечелят обаче, Барса отново остава на точка пред тях в класирането. А има и далеч по-добра програма до края, така че Реал да забравят за титлата", отсече българинът.

Думите му бяха преведени на испански и пуснати из форумите на фенове на Реал Мадрид, които не му простиха за прогнозата.

"Тоя боклук да си гледа в паничката, да не бере грижа дали можем да станем шампиони, а да помисли как да си намери работа, че вече 1 година е безработен треньор" и "Искам да видя физиономията на българския наглец, когато вдигнем титлата" бяха част от мненията по адрес на Стоичков от страна на ултрасите от "Сантяго Бернабеу".

В същото време съботното Ел Класико е на път да привлече рекордна телевизионна аудитория, прогнозира всекидневникът "Аbc". Заради решаващия си характер най-големият сблъсък в испанския футбол ще бъде наблюдаван от над 1 милиард души в целия свят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stilito
02.05.2009 12:49

симпатизирам пове4е на Реал Мадрид, но съм българин. Живея в област Каталуня и знам какво зна4и да каже6 , 4е си българин тук. Вси4ки в Испания (със сигурност не само тук) като 4уят българин и веднага казват ООО СТОИ4КОВ с една голяма усмивка , и винаги са когато сме се раздедяли са ми казвали РАДВАМ СЕ, 4Е СЕ ЗАПОЗНАХМЕ. Какъвто и да в Ицо по характер, той е Велик българин.Такъв Ще стане и Бербатов. Двамата са една от малкото при4ини аз да се 4увствам горд, 4е съм българин, и в 4ужбина да се сеЩат какъв борбен народ сме,заЩото Ицо в о4ите на вси4ки е един голям борец.
Жал ме е за тези българи , които не оценяват какво всъЩност Стои4ков е направил за България... толкова колкото България никога няма да направи за него. НаШият манталитет си е такъв...ОРИЕНТАЛСКИ , дори не е балкански.

Bat_Vane
02.05.2009 09:48

тия тъпаци да си затвярат устите , СТоичков и Барса са номер едно

barcata_
02.05.2009 00:18

ако мислите че на Камата му дреме кво му викат селяните от Мангал Лайнит, мно се лъжете той си ги слага като всеки един горд и истински фен на Барса дали в Испания или по Света няма значение важното е че си ги слагаме на оная работа пикая на емблемата на Мангал Лайнит *lol* *beer*

bobskia1
01.05.2009 22:01

Icata is a god dam bulgarian icon!!!Real madrid са мърши!!!

petit17
01.05.2009 20:40

Стоичков хубаво им го каза-да забравят за титла.Тея смешници нямат шанс.VIVA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dororo
01.05.2009 18:20

Стоичков е N1 и е най-добрия бг футболист на всички времена и квото и да приказвате за него ще си остане така.А феновете на Реал говорят така щото ги е яд и не искат да погледнат реално на нещата.Той разбира повече от футбол от всички тука взети заедно.Такаче тихоо *devil* *sick*

idol_bg
01.05.2009 17:51

За мен...за да останеш в сърцата на хората като голям футболист,трябва не само да си постигнал много в игрови план,но и да си бил пример за подражание извън терена.Да си бил личност в живота ,в чисто човешки аспект.Ицата според мен не може да се похвали със второто.Не съм фен нито на Левски,нито на ЦСКА,но не съм чул досега червени фенове да плюят и да говорят обидни неща за Гунди.За сметка на това сини фенове са бълвали такива епитети за Камата,че чак ме е било срам заради него.Това си има обяснение и то е че Аспарухов е бил ЧОВЕК в истинския смисъл на думата.Голям футболист,но и скромен и почтен извън терена.Такива хора се помнят и след 100 и 200 години.Ицката ще го запомним само със статистиката,просто защото няма с какво друго.

cekc
01.05.2009 14:06

мое да е къф ли не ама боклук не е !

iksvel
01.05.2009 12:49

Феновете на Стоичков : Реал са боклуци и наглеци.

omonigotemile
01.05.2009 12:24

аз пък като бях в Германия и там не знаеха къде е България докато си говорех за футбол с две момчета им споменах Стоичков но те не го знаеха но за сметка на това знаеха Бербатов не само защото е играч на Манчо а ми защото е играл и в Байер Леверкузен (става дума за 16 годишни момчета;иначе се извинявам за коментарите относно произнасянето на Барселона наистина може да има специфичен диалект и да се каза Барцелона *wink* )

shafhauzen
01.05.2009 11:57

Кадето и да отида и като ме питат от каде си аз казвам България и те нищо не казват дори някои не знаят каде се намира но винаги казват ооооо Барселона СТОИЧКОВ и на мен ми става приятно защото това е единствения бг.Футболист известен в цял свят И мача Барса-Реал 2-0 *devil*

radiigra4
01.05.2009 06:25

Балерините нямат никакъв шанс. Резултатът е ясен БАРСЕЛОНА 4 : 0 РЕАЛ.

cmexypahko
01.05.2009 02:51

Като Берба е някои-чакаме златна топка хХАХАХАХАХХАхаХ !!
Камата е най-големия футболист на България !!!

Docker
01.05.2009 01:31

Съвсем нормално е да не го обичат феновете на реал и Левски,nachoss. За мен този субект е противен от момента в който се получи скандал между него и Ники Илиев за капитан на националния отбор(повечето коментиращи не знаят за какво говоря). Съвсем нормално е клубното пристрастие,дори и на национално ниво.

nachoss
01.05.2009 01:06

Вижте момчета, няма смисъл да го обсъждаме какъв е като той първо, че няма да се промени, второ, че феновете на Реал не го обичат. Все пак е футболист на вечния враг. Второ Каталуния се отличава с много особен диалект. И наистина отбора там се чете БарЦелона (Barcelona), а Пуйол наистина го четат Пужол. Те даже го изписват Pujol, а не както си е Puyol. Само за инфо. *wink*

MeToDueB
30.04.2009 23:38

виж това клипче футболфен. Коментирай ми този футболист, на който 100% си фен, коментирай поведението му.


d2af5c68 - към vbox го вкарай този код и гледай твоя идол и поведението му.

MeToDueB
30.04.2009 23:33

няма да коментираш бе. Комплексар гаден ! Нали коментираш играта .. защо тогава говориш за Стоичков извън терена ? Говори за него, като футболист. Коментирай играта му, успехите му, а не .. че обиждал и псувал.


omonigotemile - то там е уловката пич. Че половината не са виждали топка от близко, а само се правят на специалисти .. всеки в България е треньор на думи, специалист .. едва ли не някой вече са повече и от Сър Алекс на думи .. нека. Думите са едно нищо, пред действителността, че Стоичков е легенда !

omonigotemile
30.04.2009 23:16

а бе методиев радваш не знаех че топката се ритала от определена страна *lol*

Futbulfen
30.04.2009 23:00

абе MeToDueB свръхмалоумнико тук не става въпрос кой какъв е и какво е постигнал..какво ме сравняваш със Стойчков и Барби?!? Те са хора постигнали нещо ОК..е нали точно за това са такива бе дебил? нали ние като фенове на най-великата игра тряа да ги коментираме .. не е нужно да съм известен за да си кажа мнението..разбра ли бе плекар скапан? И бъди сигурен,че знам от коя страна да ритна топката..мухльо *sick*

paco_kl
30.04.2009 22:52

ФЕНОВЕТЕ НА РЕАЛ ДА МИ ЯДАТ КУРА И ТОГАВА ДА СПОМЕНАВАТ ИЦО!ИСТИНАТА Е ЕДНА!БАРСА СА ПО ДОБРИЯ И СТОЙНОСТЕН КЛУБ В МОМЕНТА.КАМАТА Е ПРАВ,НО МАДРИД НЕ ИСКА ДА ГО ПРИЗНАЕ.

Docker
30.04.2009 22:51

хаха дежурните малоумници и днес се правят на капацитети. Браво,пичуви.Пак имаме невероятното удоволствие да прочетеме полу-грамотните ви анализи и познания по съвременна история. Няма спор,че е добър футболист,ама помните ли с тока как се оправяше *joking*

MeToDueB
30.04.2009 22:41

Стоичков е приятел на Шумахер, Марадона и целия свят го познава. Всички най-велики хора на земята са негови приятели и са го признали, за да се му приятели. Признат е от цяла Барселона, има витрина на Ноу Камп, абе .. просто това е човек с хиляди успехи .. и някакъв си футболен смешко .. тръгнал да говори срещу него. Абе .. ти поне се научи топката от коя страна се рита .. кво говориш срещу великите футболисти ..

MeToDueB
30.04.2009 22:40

боклук бил извън съблекалнята хахдасхдасхцхасхьахьахьаххьа *joking* баси смешника може да го каже това .. Стоичков е легенда бе смешнико !!! Писна ми навсякъде да ги гледам глупавите мнения против Стоичков и Бербатов. Мангал ли си, турчин ли си .. какъв си ? Какво против тези големи българи имаш, а ? Ти си боклука, който злобее и само с това ще си остане, с пръс в уста, а Стоичков ще остане завинаги легенда и на България и на Барселона *wink*
Стоичков е вкарал в един мач 4 гола, а тия 15 .. ли са колко са. Оня ги е вкарал половината от дузпи ..
Поне 0,000000000000000001 % да си на нивото на Стоичков и Бербатов, да ги критикуваш и да говориш срещу тях, но ти си на светлинни години зад тях и никога, ама никога няма да си на тяхното ниво, но говориш срещу тях .. е това не мога да го разбера. Трай си там .. сери си в устата и не се заяждай с великите хора, защото ще стават все по-голям боклук .. от това, което си.

TNO
30.04.2009 22:30

tamate, прав си да му е*б п**%ката лелина

Futbulfen
30.04.2009 22:30

fawlty_towers всеки има право на мнение,но да ти кажа твоето въобще не ме касае или трогва *joking* .. т'ва колко съм тъп не е важно. Левскарите обиждали Стойчков щото им вкарал 4 гола..еми прасенца друго е някой да ви набие 15 нали.. И пак повтарям за тея "умните":Уникален футболист,но само до там..след съблекалнята той е боклук! Бербатов не ми харесва като начин и стил на игра,но опитайте да сравните Митко с Барцелоната и ще видите за каква голяма разлика става въпрос..в интелектуално отношение..казвам т'ва шото и феновете на Реал го имат предвид..точно това,а не че бил им вкарал много или ги е яд,че е играл за Барцелона

tamate_unufreev
30.04.2009 22:09

Левскарите щели да обиждат Стоичков до гроб ...защо ...защото им наръга 4 гола ли ?
или заради изказването на треньора след този мач-АЗ извадих Ицо не за друго аз заради това че да не им набута още 4=ри...
или заради златната топка ...или заради златната обувка ? или сребърната обувка ... или заради това че един отишъл в Чили на майка си у дупата казал я булгар и сичките там викали ааааааааа стоИчков...
или заради САЩ 94 когато всички Българи бяха по улиците ли и се целуваха и плачеха заедно кой Левскар кой Цесекар Бероец Славист ?
или заради успеха му в Барса или или или примери много мога да давам ..
Когато стигнете нивото на Ицата викайте срещу него ....
Бербатов бил педал...манекен ...ех дай боже моля те и аз да съм като него такъв педал такъв манекен ..... За един месец да изкарвам толкова колкото 4 души с заплати с по 2000 лева като работят цялллл живот ...
мръсен Български манталитет .... Балкански при това .... *evil*

manutd_pz
30.04.2009 21:00

Нямам нищо против Ицо, даже за мен той е най - успелия Бг футболист.Но вече ми писна да говори против моя лубим отбор , само ще му кажа когато ...... гнус мее да им кажа името спечелят 9 купи на европа и спечелят парвенството на Испания 31 пати тогава може да говори че .... е по велик от Реак М. за идиотите които ще започнат да се сравбяват ..... имат 19 титли със 12 по малко а за ШЛ няма да говоря *lol*. и сега ще кажете е сега .... са по добри, спокоо на края на сезона ще си говорим а и да вземите вие титлата пак сте мн на зад за голямо сажеление на оная .... Камата.

WayneRoney
30.04.2009 20:36

Неми пука за Реал и Барса ама както го обиждат него така и всички други ни правят за смях ама ние сме залупен народ и си забиваме ножа в гърба.Аман

MeToDueB
30.04.2009 20:09

винаги съм го гледал как умно разсъждава, как умно мисли. Когато става въпрос за футбол, за каузи с деца и за каквото и да е .. аз съм гледал хиляди интервюта с него, така че знам по-добре от вас, които сте го видели, само когато псува. Всеки псува .. на пътя, пред телевизора.

Има мозък не за 5 стотинки, а за 50 милиарда. Използваше пълния му капацитет на зеления терен. Само който е гледал за какъв футболист става въпрос, има право да говори срещу него !!!

Dido1912
30.04.2009 20:08

Да бе, защо казва барЦелона , след като правилното е барСЕЛОна *thumb_down*

MeToDueB
30.04.2009 20:06

Стоичков. НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ !!! Никой, никога няма да го стигне. Характерът му също е много важен, ако не беше толкова луд, да не цепи басма на никой, нямаше да е това, което е, така че .. стига с тоя характер. Въобще не е простак. Човекът си говори много умно, но когато не подразнен от някой журналист .. естествено или от който и да било. Той не трае на никого. НЕ е като повечето .. да си траят, когато ги настъпят. Това трябва да се уважава, а не да се плюе. Точно скапаните фенове, най-вече на Левски и журналистите .. постоянно говорят срещу него, за това и той няма никога да говори с добро за вас, а той е звездата, той е големия човек, не вие .. които го обиждате, разберете го.

ЗАВИНАГИ СТОИЧКОВ !!!

omonigotemile
30.04.2009 19:15

наистина футболни качества има но иначе абсолютен идиот не се казва барцелона а барСелона специално съм слушал феновете на Барселона как крещят БарСа!!! ама ицо си остава простак завинаги аз лично никога няма да забравя как потроши крака на футболист докато играеше в Америка само защото съдията сбъркал и той се ядосал... ице ице затова винаги феновете на Левски ще скандират ицо стоичков пе****с!!!

bacardy_breezer
30.04.2009 18:49

Прави са . Стоичков е толкова прост и ограничен човек ,че нямам думи.И преди някой да тръгне да ме храни да кажа ,че признава футболните му качества , но мозък няма за 5 стотинки *stop*

fawlty_towers
30.04.2009 18:20

Futbulfen, страшно си тъп мой човек - за пореден път се убеждавам като ти чета коментарите.

RangerSS
30.04.2009 17:44

Пичове тва е типичната фенска омраза от страна на ултрасите на "белия балет" - и на вас да ви е вкарвал толкова голове и вие ще мрънкате. Бербатов има мн хляб да изяде и мн попадения да отбележи докато бъде като Стойчков във футбола . Аре без селска злоба един към друг.

stiopata_82
30.04.2009 17:44

Винаги сме били по-добрият отбор,дано го докажем в събота...ХАЛА МАДРИД *thumb_up*

djonsans
30.04.2009 17:34

cmexypahko ти ако си го целувал бади сигорен че аз не сам *wink* и ако за теб тва е най великия футболист на БГ незнам какав човек си *lol* по твоита логика Бербатов е никои *thumb_down* *thumb_up*

Futbulfen
30.04.2009 17:25

Много правилно..евала! Отвори ли си простата уста Стойчков Прости т'ва значи много смях..добре се беше изолирал и не влизаше в полезрението.Може да е бил добър футболист,но като човек той наистина е боклук..да не говорим,че 2 изречения не може да върже.Та той още не е научил,че отбора му се казва Барселона *joking* .друго си е да си от барцелона

cmexypahko
30.04.2009 17:08

Феновете на Реал са боклуци.
djonsans ти си някъв невъзможен тип.Сигурен съм,че преди няколко години си "целувал"Стоичков,сега за някакъв умрял отбор плюеш най-великия български футболист ! *thumb_down*

EQU
30.04.2009 17:07

мачът може да завърши1х2, важното е, че Барса са тая година шампиони. Просто феновете на Реал да забравят за титлата този сезон. *joking*

screama
30.04.2009 17:05

Вие не се излагайте.. Реал може да правят добър 2ри полусезон но по нищо не могат да се сравняват с Барса. 1 пример с колко паднаха Реал от Ливърпул *joking* мислите ли че Барса биха паднали изобщо от тях *wink*

djonsans
30.04.2009 17:01

вива канари вива Реал (М) *beer* Кама НЕ са излагаи повече аман от теб *thumb_up*

Dido1912
30.04.2009 16:55

Били сме по слабия отбор . . . ХАХАХАХХАХАХАХАХАХА, Ицеее, в кой свят живееш ? Втория полусезон сме най - добрия и най - постоянния отбор в Примера. С какъв акъл казваш, че сме по - слаби НЕ ЗНАМ. Аз съм 100 % сигурен, че ще бием барса в Ел Класикото. ХАЛА МАДРИД