Стефанов и Вуцов гледаха мач на юношите на Славия

16:39
Стефанов и Вуцов гледаха мач на юношите на Славия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и старши треньорът на представителния отбор Велислав Вуцов изгледаха срещата на юношите (старша възраст) срещу Ботев, завършила 1:1. Вуцов пристигна първи заедно с помощниците от щаба си, а минути преди началото на срещата и собственикът на клуба слезе край тъчлинията.

Срещата беше отложена от 12-ия кръг на Елитната група (до 19 години), а Стефанов и Вуцов едва ли са ентусиазирани от нивото на срещата. Мачът премина по оБИчайния сценарий за българското първенство- без кой знае колко голови положения и удари към вратите.

Така при една от първите си атаки в мача славистите откриха резултата в 37-ата минута чрез Милен Тодоринов, който засече с глава центриране на Рангел Джамбов от дясно. Основна вина за попадението има вратарят Росен Андонов, който не успя да пресече центрирането.

Повече агресия и динамика имаше в действията на двата отбора през второто полувреме, като гостите от Пловдив изглеждаха по-активни. В 65-ата минута ботевистите имаха претенции за дузпа, след като Данаил Йорданов падна в наказателното поле след съприкосновение с вратаря Иван Герасимов. Мирослав Христов от Славия си отбеляза автогол в 79-ата, след като подложи крак на центриране на Венцислав Гюзелев от дясно и след рикошет топката прехвърли вратаря Герасимов спря в мрежата му за 1:1.

В другите два мача от 12-ия кръг, които се играха днес фаворитите Левски и Литекс стигнаха до очаквани победи. Ловчанлии се наложиха с 2:0 на покрития със сняг терен в Надежда над Локомотив София с голове на Кристиян Петков и Георги Минчев. Левски пък отнесе с 4:0 Пирин 2001.

Начело в класирането е Литекс с 29 точки от 12 мача, пред Левски и Черно море (Варна) с по 25 точки от 12 мача.

Славия е на 6-о място с 22 точки, а Ботев едно място по-назад с 20. Пирин 2001 има 18 точки и се класира 8-и, а Локомотив София е твърдо последен със 7, на 5 точки от спасителното 14-о място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация