Очакват ни шест финала до края на сезона

16:05
Очакват ни шест финала до края на сезона
Наставникът на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев заяви, че не е притеснен от факта, че в следващите кръгове неговият отбор ще се изправи срещу по-добри съперници от тези, срещу които игра досега от началото на пролетния полусезон. Според него мачовете срещу по-силните съперници не са непременно по-трудни.

"Логично е да не сме свикнали да играем на изкуствен терен, но вчера направихме една тренировка на такъв терен. Краси Балъков ни разреши и утре да тренираме на стадиона на Черноморец Бургас, така че мисля, че това е достатъчно за момчета да свикнат и да усетят разликите. За мен истински футбол се играе на естествена трева, за да искаме да станем първи, трябва да извличаме три точки от всеки мач. Оттук-нататък ни очакват шест финала", каза треньорът на "армейците".

Любослав Пенев коментира и съдийското назначение за мача с Левски.

"Вярваме на българските съдии не са по-лоши от чуждите и затова не искаме чуждестранен съдия за дербито. Интересува ме мача с Черноморец, а след това ще мислим и за Левски. Това, че ще играем срещу по-трудни съперници, не означава, че нашите мачове ще бъдат по-трудни. И досега имахме трудни мачове срещу по-леки съперници. Нямаме контузени. Няма да пазим никого за мача с Левски", каза още Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
01.05.2009 01:23

Споко,бе.Гъзовете са ви по-големи от устите.

cskafen
30.04.2009 21:11

най трудния ни мач ще е срещу Локо-мездра *smile*

MeToDueB
30.04.2009 20:14

с Литекс и Черно Море ще е най-трудно. Левски .. най-лошия вариант е Х и в другите също. ЦСКА не може да бъде победен.

Milan1989
30.04.2009 17:29

Ако се сбъдне прогнозата ми ЦСКА ще бере доста ядове. 4т. преднина не са малко, но в мачовете с локо,литекс и левски ще изгубят поне 5 *smile*

denso_90_vn
30.04.2009 16:43

Дано се справим че наистина трудни мачове ни чакат *sad*