Херо тества литовски халф в контрола днес

15:44
Херо тества литовски халф в контрола днес
Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо изпробва днес в контрола среща литовски полузащитник. Халфът е в Бургас от седмица и по време на тренировките е направил много добро впечатление. Димитров обаче иска да му даде възможност да се покаже в мач, като това се отнася и за други двама играчи от ниските дивизии на Франция.
Спартак 1918 Варна отказа планираната за утре контролна среща, поради което акулите организираха спаринг с третодивизионния отбор на Несебър днес на Кампуса край Летище
Бургас.

Черноморец почти сигурно ще освободи халфа Педро Мендеш след края на полусезона. Вчера срещу Локо София вчера старши треньорът на акулите Димитър Димитров-Херо gage последен шанс на португалеца. Той обаче не показа нищо особено като качество, а и през целия есенен полусезон не се вписа в концепцията на треньора. Вероятно двете страни ще се разделят по по взаимно съгласие.

Още вчера на пресконференцията след поражението от Локомотив София Димитър Димитров призна, че предстои поредна продажба на най-успешните играчи на отбора и той ще бъде принуден да прави нов тим. Херо обаче се надява, че не повече от двама или трима ще си тръгнат тази зима.

Интерес не липсва за доста от играчите, сред които са младите защитници Пламен Димов и Георги Терзиев, както и офанзивните футболисти Гаел Нлундулу, Исуф Уатара и Яник Боли.

"Не е приятно отборът да се подменя постоянно, но сме принудени от обстоятелствата и вероятно така ще бъде известно време, каза Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация