Обвиниха Арсен Венгер, че е \"трафикант на деца\"

14:14
Обвиниха Арсен Венгер, че е \"трафикант на деца\"
Легендата на немския футбол и председател на Управителния съвет на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге, нападна много остро мениджъра на лондонския Арсенал Арсен Венгер, като го обвини в "трафик на деца".

Ръководителят на баварците визира трансферната политика на французина, като в изказването си за "Билд" използва думи като "трафик на деца" и "отвличане".

"Трябва Арсенал да спре с този трафик на деца. Арсен Венгер взима млади момчета от цял свят. Вече определено е преминал всякакви граници и думата "отвличане" е все по-близка до това, което той прави. Отмъкна Сеск Фабрегас на 15-годишна възраст от Барса за без пари", заяви Румениге пред "Билд".

В същото време, наставникът на "артилеристите" реагира спокойно на обвиненията в дадено интервю за "Сетанта", след снощната загуба на неговия тим с 0:1 от Манчестър Юнайтед в 1/2-финал от Шампионската лига:

"Това е един доста изтъркан диалог. Защо не попитате играча на Блекбърн Роке Санта Круз, на каква възраст Румениге го привлече в Байерн Мюнхен?", заяви Венгер.

Преди броени дни се разбра, че мениджърът на Арсенал е отказал да стане треньор на германския шампион Байерн Мюнхен. Около месец шефът от "Алианц Арена" Карл-Хайнц Румениге е опитвал да убеди френския специалист да си смени местоработата, като дори е предложил на Венгер да сключат договор с условията, които дългогодишният мениджър на Арсенал сам определи. Венгер категорично отказал предложението на Румениге, за пореден път обявявайки желанието си да остане в Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
30.04.2009 21:23

а нали знаеш кои се мешат само путките и кат не сте наясно за дадено нещо не говорете за него !!!

iksvel
30.04.2009 21:20

arsenov, научи се да пишеш, а после се опитвай да го правиш. henryal си е напълно прав.

arsenov
30.04.2009 19:55

henryal чекията явно си ти щтото вярваш на подобно нещо байерн не са проявили абсолиутно никакав интерес към венгер а winner както винаги постват наи измислените интервиута *thumb_down*

inspo
30.04.2009 16:28

Мда и трафикант на деца в случая звучи пресилено и смешно.

henryal
30.04.2009 16:19

Е тва вече е ебати мега-тъпотията, отказал на немските чекии и те веднага се изхвърлят върху него...Типично!

liophy
30.04.2009 16:12

Извинете, ама това не е ли леко вчерашно? То вече има отговор и от Венгер по въпроса

Valiowes
30.04.2009 15:40

Е кфо Венгер иска да направи един млад отбор с момчета , които играят , а не само да печелят пари от трансфери ...