Лудогорец атакува Тити Папазов

08:35
Лудогорец атакува Тити Папазов
Шампионът Лудогорец е изпратил писмо до федерацията по баскетбол заради поведението на спряганият за бъдещ национален треньор Константин Папазов по време и след мача с Ботев в Пловдив. Още в ложата Тити се нахвърли срещу изпълнителния директор на разградчани Ангел Петричев, а след това пред медиите се изказа остро срещу ръководството на зелените, което според него, работело със съдиите.

В писмото се подчертава, че подобно поведение не е етично и че всички обвинения трябва да се докажат, включително, че се плаща на съдиите в България. Ако не получи извинение, ръководството на Лудогорец смята да доведе нещата до съд. Тити ще бъде обвинен в уронване на престижа на клуба и неговите собственици.

Папазов е известен фен на Левски, който се бори за първото място с Лудогорец в първенството, пише "24 часа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kongzhong
05.12.2012 11:09

До кога ще търип агарянците от Разград да си правят квото искат . България На Българите !!!

Cinemascrotum
04.12.2012 19:28

Фалшиви шампиони, аре да спрете с тия фъшкии ви се моля! Вместо да се спотаите в ъгъла и да си траете, пак ще си показвате немитите задници. Тити си е напълно прав! Евала, че ги подреди така хубавичко!*stop*

DavidSilvaFan
04.12.2012 13:53

Тоя пък селянин какво се обажда където не му е работата, да го съдят дано, и да си спечелят делото.

spoke_1912
04.12.2012 10:03

Мамичката ви гнусна, боклуци долни! Истината излезе наяве, и взехте да пищите като ощипани моми! Боклуци, негодници и измамници!

KingGeorge
04.12.2012 16:08

Хах, дойде един Лудогорец от нищото и за 1 година ви направи всички левскита и цската смешни. Нормално е да ви е яд. Вместо сега вашите отбори, които със сигурност са не по-малко корумпирани от Лудогорец, да се помъчат да играят по-силно, за да удържат на нивото на разградчани, те правят всичко възможно, за да ги сринат и унищожат. Що? Щото Лудогорец са по-добри от тях и всеки знае че българина първо прави мръсно да другия, и после гледа да направи хубаво на себе си. Аз пък бих казал, че заради такива лекета като теб държавата ни, не само футболът, е на такова ниво.

Jurka5
04.12.2012 14:04

Ние за това сме на такова ниво,защото такива като тебе си мълчат и нищо не правят,а когато някой публично се осмели бил луд,нецивилизован,не му било работа. Да,не му е работа,но този,който трябва да я върши,очевидно не го прави!

KingGeorge
04.12.2012 13:43

Какво е излязло на яве бе, хлапе. Нищо не е доказано, и няма да бъде доказано, Лудогорец са абсолютно прави, изключително некоректно, неетично и непрофесионално бе от страна на Тити Папазов да напада публично Лудогорец по този начин. Много ви е яд. Много.

kalchy
04.12.2012 09:03

Тити много правилно ги нареди !!!