Лудогорец внесе молбата за преиграване на мача с Ботев

09:02
Лудогорец внесе молбата за преиграване на мача с Ботев
Лудогорец удържа на думата си и точно в 9,00 часа в понеделник (3 декември) внесе в деловодството на Спортно-техническата комисия молба за преиграване на мача с Ботев (Пд) от XIV кръг на "А" група.

" Лудогорец се счита за пряко потърпевш от създадената обществена нагласа след мача с Ботев. По тази причина Ви молим за следното:

"Да вземете решение за преиграване на футболната среща, ако считате, че са нарушени умишлено правилата на играта футбол и ферплея", се казва в част от молбата до Спортно-техническата комисия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bateborisov_bg
03.12.2012 13:18

Едва ли ще се стигне до там че мачът да се преиграе.Това бибило поредната гавра със клубния футбол.А колкото до Лудогорец те наистина направиха направиха нещо голямо.Но отделен е въпросът че съдиите ги подкрепят много.То де да беше само мача със Ботев.Много отбори изреваха от тях.

LEVERKUSEN
03.12.2012 12:37

Ако се преиграе тоя мач ще е смешно каквото е станало е станало,какви са тия преигравания няма смисъл то се видя за какво става на въпрос слабо първенство за съжаление няма какво да се лъжем.

KingGeorge
03.12.2012 11:49

Как да не харесваш Лудогорец... Кой друг отбор някога е правил такова нещо... Левски ли? ЦСКА ли? И сега ще кажете, "те знаят, че няма да приемат молбата и затова я пускат". Откъде е тази омраза? Завистта е много лошо нещо. Дори и горното да я вярно, КОЙ друг отбор, и не само в България, е правил досега такъв жест? След спечелен изключително важен и труден мач да поискаш преиграване, защото името на отбора ти бива свързвано с корупция и нечестна игра. Как да не уважаваш това, което правят Лудогорец! Браво!

genchooo
03.12.2012 13:25

Много си прав щях да напиша същото. Левски и Цска нямат и 1 четвърт от смелостта и достойнството на Лудогорец

Cleverley23
03.12.2012 12:09

Така си е, но омразата ще я има.. толкова години имаше само Левски и ЦСКА и от време на време блесваха Литекс и Локо П. Сега дойдоха Разград от никъде и ги направиха смешни всичките, за това и ще бъдат мразени и никой няма да оцени жеста, който правят, уникален по рода си! Феърплей!!!*thumb_up**thumb_up**thumb_up*