Сър Алекс: Помислих си - какво надуто к***ле (САФ за ефекта "Специалния" и носи ли на шега Жозе)

09:04
Сър Алекс: Помислих си - какво надуто к***ле (САФ за ефекта "Специалния" и носи ли на шега Жозе)
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се изказа изключително интересно относно наставника на Реал Мадрид Жозе Моуриньо. Моу е посочван като наследник на САФ в Юнайтед, а самият Фъргюсън разкрива пикантни подробности относно мнението, което е натрупвал за Жозе през годините.

"Без съмнение Моуриньо може да бъде мениджър на всеки тим", започна сър Алекс.

"Преди никога не бих помислил, че някой ще стане треньор от топ ниво, без да е изиграл нито един мач като футболист. Вгледайте се в Жозе - той притежава уникално силен характер и това компенсира всичко", коментира САФ.

"Помня първата му пресконференция в Челси, тогава бях шокиран и изненадан от поведението му, казах си: "Исусе, този е едно надуто к***ле", Моуриньо твърдеше, че е "специален" и заради това неговите отбори не губят", сподели Фъргюсън.

"Той беше млад човек, който за първи път идваше в Англия, а се наричаше Специалния. Това обаче вдъхваше увереност на всички сини, накара играчите на Челси да са сигурни в титлата си", спомня си сър Алекс.

"Когато е идвал при мен, съвсем спокойно показва чувство за самоирония. Аз също се шегувам с него, а той умира от смях в такива моменти. Жозе не се притеснява от противоречивия си имидж, той знае, че резултатите са важни", допълва мениджърът на Ман Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivanrealmadrid1
03.12.2012 16:02

моу е играл футбол . . . нямал нито 1 официален мач дрън дрън

UnitedRules
03.12.2012 15:14

Нормално е да е така. Въпреки, че има огромен брой фенове, които не харесват Моуринъо, определяйки го като егоцентричен, арогантен, невъзпитан и безброй други епитети, няма как един човек на толкова млада възраст с такава легендарна история да бъде по някакъв начин лош. Всичко, което се тиражира в медиите, препрограмира мозъците на средностатистическия фен, който взема всичко за чиста монета. Но за да бъдеш толкова добър в това, което правиш, наистина трябва да си много много много добър човек с много силен характер. И аз вярвам, че въпреки антипатията на част от феновете към Моуринъо, той е способен да промени това на 360 градуса. Не всеки човек печели три Шампионски лиги с три разнични отбора. А да не забравяме, че той е още многооооо млад.

catalan
03.12.2012 17:21

Хахаха остави го *lol* Кажи му в радиани на колко трябва да се обърне, тогава ще те разбере.

HankMoody
03.12.2012 17:18

При 360 градуса няма ли да си отново на същото място?

catalan
03.12.2012 17:14

Моуриньо е печелил 2 пъти шампиоснка лига, с Порто и с Интер. С Челси и Реал не я е печелил.

lubodankov
03.12.2012 16:13

Колкото и да те уважавам, не си прав!Аз виждам че е спечелил 2 шампионски лиги и вмежду впрочем, много го хвалите като някъкъв месия едва ли не!Има характер признавам, ама вие го направихте бог!

asc_
03.12.2012 11:56

Двамата най-големи !

catalan
03.12.2012 17:13

Всеки би казал ,че САФ е най-големия защото е, фактите са си факти без значение кой на кой отбор е фен.Да държиш толкова време един отбор на топ ниво си е невероятно, велик е. А изказването на Жозе като го бяха питали дали е играл футбол, каза -" За да си жокей, не е задължително преди това да си бил кон" *smile*

degea97_
03.12.2012 14:10

Евала най - накрая един умен фен на Челси да покаже уважение не към отбора а към САФ !

Strraxo
03.12.2012 12:04

Радвам се че фен на Челси казва че САФ е най-големия ЕВАЛА *smile*