Бетис излезе на четвърто място след успех над Депор (видео)

21:38
Бетис излезе на четвърто място след успех над Депор (видео)
Бетис се изкачи на четвърто място в испанското футболно първенство, след като победи с 3:2 като гост Депортиво Ла Коруня.

Ветеранът Рубен Кастро се разписа на два пъти за "зелените" и даде солиден аванс в полза на отбора от Андалусия в началото на второто полувреме. Ла Коруня стигна до равенство след две попадения на Рики в 56-ата и 60-ата минута.

Само четвърт час преди края нападателят на гостите Джоуъл Кембъл се разписа с много красив гол, дошъл след удар от далечна дистанция. Националът на Коста Рика имаше възможност да направи победата на Бетис още по-изразителна, като в допълнителното време пропусна да вкара четвърти гол във вратата на Депортиво.

След този успех отборът от Севиля заема четвърто място в Примера дивисион с актив от 25 точки. Депортиво е на предпоследната 19-а позиция с едва 11 точки.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LaMagia
02.12.2012 22:08

Бая бой ще има за това 4-то място *smile*

Deco_Sneijder
02.12.2012 23:44

За това испанското не е най-интересното първенство,защото ще има бая бой точно за 4-тото място.Тази година се очертава да няма даже за първото,защото Барса дръпнаха с 8 точки пред 2-ия и трябва да са в някаква извънземна криза,за да не си взимат мачовете с отбори като Еспаньол,Сарагоса,Билбао и така нататък...

kalchy
02.12.2012 23:34

+1