Гремио - Интернасионал, загубен

18:22
Гремио - Интернасионал, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 19 познати от общо 29 мача - 65.5% успеваемост

► Залог на деня за 02.12.2012 г.



С победа тук Гремио ще завърши сезона със сигурност на втора позиция в крайното класиране и няма да бъде изместен от Атлетико. Интернасионал няма причина да дава най-доброто от себе си след като за него сезона отдавна приключи. Ваканционното настроение в редиците на гостите е взело връх и това може да се установи при бегъл поглед в статистиката. Интернасионал в момента се намира в серия от четири поредни загуби. Гремио нямат поражение в последните си десет срещи, а в последните двадесет, то е едва едно. Домакините спечелиха две от последните си три срещи с този съперник, като и днес са просто задължен да вземат трите точки. Още повече, че тези точки ще осмислящи сезона им в известна степен, а срещу тях те ще имат демотивиран гост, който ще приеме едно евентуално ново поражение напълни нормално.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.76

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gravedigger988
02.12.2012 23:56

0-0 е мача, Георгии.. нещо спря да ти върви и на лесните мачове...

shop4enko
02.12.2012 23:53

тоя сигурно и понятие си няма, че и двата отбора са от Porto Alegre и това е едно от най-големите дербита в Бразилия...и си пише колко ваканционно били настроени "гостите" *lol* уникален *lol*