Вили Вуцов: Искаме да бием и в реванша

16:02
Вили Вуцов: Искаме да бием и в реванша
"Аз съм доволен от тази среща от две неща. Знаете, че не може за толкова малко време да се чака добра игра. Но всичките 14 футболисти бяха страхотни в тактическо отношение, а и
показаха енергия в края на сезона. Искам да кажа, че и трите смени не бяха заради слаба игра, а по-скоро поради належащи причини и умора, заяви щастливият треньор на Славия Велислав Вуцов след успеха на своите с 3:0 над Ботев Пловдив. Успехът даде предимство на столичани преди реванша след две седмици. Вуцов обаче има виждане за реванша.

"Със сигурност няма да отидем неподготвени. Ще се постараем да спечелим и на реванша, както и да вкараме гол. Днес нямахме късмет, защото ако имахме такъв, щяхме да вкараме доста повече голове. Но отчитам, че отборът е изморен в края на сезона, а също така и обременен от негативните резултати до момента. Имам огромни претенции към съдийството, най-вече заради червения картон на Живко Желев. Той е важен за нас, а беше отстранен при меко казано странна ситуация. Няколко минути по-късно имаше основание да се покаже втори жълт картон на играч на Ботев от другата страна на терена, но не знам защо съдията го спести.

Дори и след изгонването на Желев обаче Генев и Дани Златков показаха много добър синхрон и това ми дава спокойствие за мача с Левски. До края на първенството има още два мача, и двата са много важни. Все още не сме се класирали напред за купата. Вярвам обаче, че времето ще работи за нас от тук нататъка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация