Феро: Не сме се отказали

15:35
Феро: Не сме се отказали
"Имахме две положения в края на мача, но като цяло направихме слаб двубой, особено първото полувреме. Не бяхме организирани и не противодействахме на противника.
Но не сме се отказали, всичко може да се обърне. Както те ни вкараха днес три гола, така можем и ние да го направим. На първо място нашата цел е да стабилизираме отбора и да вдигнем нивото, а всичко останало е на втори план. Имаме притеснение, че трудно вкарваме. Сега ни предстои шампионатен мач с Етър 1924, който просто трябва да спечелим на всяка цена", заяви наставникът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов след поражението с 0:3 от Славия в първи осминафинал от турнира за Купата на България.

"Неубедителна игра на нашия състав в първото полувреме. След мача с Лудогорец, доста злополучен, не успяхме да се подготвим както трябва. Просто загубихме време в приказки. Но има реванш и там ще направим всичко възможно и да се помъчим да направим
резултат, който да ни класира напред. Конкретните причини ще ги говорим в съблекалнята. Отборът на Славия напълно заслужено ни надигра и нямам никакви претенции към тях. Моите претенции са към моите футболисти и това как ние играхме", допълни Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация