Лех търси купувач на Александър Тонев

13:32
Лех търси купувач на Александър Тонев
Лех Познан ще продаде Александър Тонев през зимния трансферен прозорец, твърдят медиите в Полша. Причините са няколко, като две са най-важните.

Първата е, че Лех има финансови проблеми, а към българския национал има интерес от чужди клубове и според шефовете на синьо-белите те ще могат да вземат повече пари за него, отколкото платиха на ЦСКА за привличането му. 

Втората е, че Тонев не се интегрира добре в Лех, а треньорът Мариуш Румак е недоволен от него. "Той трябва да играе по различен начин и няма да толерирам това, което прави. При него нямаше дори желание да изпълни задачите, които получи. И трябваше да реагирам", обясни Румак. Тонев бе сменен на полувремето в последния двубой на Лех - загубата с 0:3 от Шльонск в петък, която съкрати разликата между двата тима в класирането на едва три точки. Според треньора Тонев не помага достатъчно в защита, а и действа твърде индивидуално.

Шефовете в Лех били притеснени и защото той все още не се е сприятелил с нито един от съотборниците си, не излиза с тях дори за благотворителни събития и все още не е научил полски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация