Меси: Искам Челси, Ел Класико не ме интересува

12:12
Меси: Искам Челси, Ел Класико не ме интересува
Лионел Меси заяви, че предпочита Барселона да спечели реванша от 1/2-финалите на Шампионската лига с тима на Челси, пред това да победи Реал Мадрид в предстоящото Ел Класико.

"Бих предпочел да победим Челси, защото дори и да загубим в Мадрид ние пак ще сме на първо място в класирането на Примера, но на този етап в Шампионската лига няма място за грешки", заяви аржентинската звезда на каталунците.

"Резултатът в Лондон няма значение, 0:1, 0:2,какъвто и да е. Важно е да постигнем победа, а ако е по-изразителна - толкова по-добре", коментира Меси.

Последният мач между Реал и Барса на "Сантяго Бернабеу" завърши 4:1 в полза на "Белия балет", но аржентинския национал заяви, че сега каталунците няма да търсят отмъщение за този резултат.

"Няма да търсим отмъщение. Просто искаме да спечелим този мач, защото това ще бъде голяма стъпка към титлата в първенството", каза още Лионел Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

inspo
30.04.2009 14:34

tefik92 защо са отишли за равен Челси като са такъв велик отбор . Всички ги видяхме какви смешници са -опълченците от Челси *lol* .
Ама това било тактика и дрън-дрън ,ако бяха толкова добри нямаше да се гъчат като овце в кошара пред вратата си и да раздават балтии наляво и надясно .Челси само да се молят да не им вкара Барса един гол в реванша ,защото тогава ще трябва и те да излязат напред и ще стане страшно за Чех *erm*

MeToDueB
30.04.2009 13:43

ти се научи да пишеш по-грамотно и тогава казвай кой какъв е !

tefik92
30.04.2009 13:42

metodiev ти си глопак и ако мисли6 че барса 6те отидат на финал се лаже6 за6тото Челси отидоха за равен и го постигнаха а в реван6а 6те бият това да не е баерн да да бият с по 3,4 гола разлига

MeToDueB
30.04.2009 13:38

на Манчестър могат .. на Челси също могат, но не ми харесва стила им .. особено в последния мач. Може ли да излезнат и да направят такъв мач .. цял мач 10 човека в защита и Дрогба сам напред. Толкова грозна игра от тяхна страна .. Барселона е отбор, който владее играта, атакува постоянно и играе красиво, технично, а Челси .. какво играе. Игра .. защита цял мач и само късмета им помогна резултата да е 0-0 .. едва ли втория мач обаче ще е 0-0, а и те не вярвам да излезат толкова страхливо. 1 гол на Барселона тогава ще се брои за 2 .. така че .. ще ядат бой.

Манчестър е повече отбр. АЗ искам Барселона и Юнайтед .. само не Арсенал срещи Челси .. скука голяма ще бъде.

tedino
30.04.2009 13:34

MeToDueB,на финал отиват тези които са достойни,а сега бих казал,че английските тимове най-много заслужават да са на финал на ШЛ.Незнам защо мислиш Барселона за толкова велики,като в първенството само Реал им се опъват-става като в Шотландия,където само Селтик и Рейджърс спорят за титлата и участват в Европа.Да изгираят няколко кръга в Англия да видят какво означава футбол...И как може да кажеш,че футболистите на Манчестър и Челси не могат да играят?!

MeToDueB
30.04.2009 13:13

добре .. защо ви е толкова мерак да гледате 2 отбора английски, които се познават отлично .. скучната игра на Челси ли ви привлича .. с какво тя е по-добра от тоталния футбол на Барселона ? С какво ? С нищо .. само с грубостите на Алекс .. но ще се ритат, като не могат да играят ..

emiratesahmed
30.04.2009 12:59

Прав е човека реал неможе да им попрече за титлата на примиера дивисион реал мадрид не е от класата на барса то се лечи като им гледаш мачовете барса за 90 минути пражи най-малко 700 паса а реал само 250 най-много 300 просто това не е отбор беласитца петрич е по добър от този отбор.Според мен мача ще завърши 4-1 за барса а за ШЛ
БАРСА ЩЕ БИЕ С 1-0 ЧЕЛСИ...всички ще видите аз никога не губя сигоренсъм в тези резултати....

Kalinho
30.04.2009 12:55

няма как да не станат шампиони или в испания или в ШЛ ще бъде престъпление ако изтърват и двете

MeToDueB
30.04.2009 12:55

трябва Меси и Барселона да са на финал. Челси не заслужават финал с тази грозна игра .. ако финала е между Арсенал и Челси .. въобще няма и да го гледам. Ако Ман - Челси .. ще гледам, но няма да е интересно два английски отбора, които се познават .. само Барселона и Юнайтед си е оферта, защото ще има красива игра, а не мишкарска игра ..

Dido1912
30.04.2009 12:33

Нали знаете който много иска к'во става . . . Меси, нито на финал в ШЛ ще отидете, нито мача срещу Реал Мадрид ще спечелите - ПРИЕМИ ГО *sick*