Ман Сити – Евертън, загубен

14:07
Ман Сити – Евертън, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 19 познати от общо 29 мача - 65.5% успеваемост

► Залог на деня за 01.12.2012 г.



Концепцията за подкрепа на Манчестър Сити в срещите му в първенството към момента се оказва отличен избор. Още повече, когато победите на гражданите са оценени със ставки, чието ниво осигурява около 50% възвращаемост на инвестицията. Като добавим и домакинското предимство, съчетано със славата на Сити да няма милост към никога на собствения си стадион, то това предложение започва все повече наистина да отговаря на определението – Залог на деня. Ясно е че Евертън няма как да се намеси в разпределението на местата в челната четворка и неговото свличане в таблицата няма да е изненада и няма да бъде нелогично. Признаците за това вече са налице, ако съдим по последните изяви на карамелите. В най-скорошните си 8 мача Евертън, въпреки наглед доброто си представяне, записа само една победа. А в последните си три срещи загуби едната си визита, а в останалите две беше домакин и не записа нито една победа. Месецът вече е декември и е време нещата да си дойдат по места и по-изявените тимове да окупират челните места, а хитовете на сезона да намерят реалните си места в средата на таблицата. Интересен факт е, че карамелите са последният тим, който победи тук Манчестър Сити през декември 2010 година и днес гражданите ще излязат със завишено внимание и определена доза желание за мъст. Ако Евертън остане непобеден и след тази среща ще даде някаква заявка за оставане високо в таблицата, но това изглежда наистина малко вероятно, предвид че за Сити подобни домакински срещи една по една ще осмислят сезона му с евентуално реално пребиваване до последния момент в битка за титлата.

► Прогноза:
1, коефициент - 1.54

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ellusion
02.12.2012 01:36

не е хубаво така да му се нахвърляте...не че го защитавам,евала...опитва се да прави нещо...нормално е да не познава понякога...ако имаше 100% успеваемост нямаше да се занимава с ялови прогнози нали се сещате *lol* късмет момчета! за утре брауншвайг 2...

Ellusion
02.12.2012 21:28

1-2 ..добър мач беше,но не го играх *lol*

sami
02.12.2012 18:41

Много прав си, както за отношението на пичовете отдолу към Сотиров, така и за Брауншвайг! *smile*

ronaldivo
01.12.2012 20:03

Прогноза- изгубена ; типстър- сотирофф...нищо ново под Слънцето....

stanbe
01.12.2012 15:43

Поне този път не си измисли коефицента,ина4е упорито продължаваш да си залагаш на ма4ове с изявен фаворит на малки коефиценти.4удно как не заложи на Барса дове4ера.Утре може да пробваш Литекс на 1,2 или Левски на 1,28 нещо не толкова не типи4но за теб.

Gravedigger988
01.12.2012 15:41

Нищо против прогнозата! Имаш пълни основания да дадеш за тях, статистика сочи , че те ще спечелят!
Просто си мисля, че няма да спечелят този мач!
Прогноза : Х
Резултат : 1-1

RedArmyUnited
01.12.2012 14:59

Логично е Сити да бият в този мач. След провала в ШЛ ще се концентрират изцяло във ВЛ.

fearcho
01.12.2012 14:43

Тук защо ли си мисля, че няма да е 1... И след мача на Сити с Дортмунд ще дойде края на ерата на Манчини в отбора...