Йол: Бербатов ни промени

18:12
Йол: Бербатов ни промени
"Ние имаме по-различен отбор от миналия сезон, погледнете само Димитър Бербатов - той е играч, който има основна заслуга за това", похвали българския си нападател за пореден път мениджърът на Фулъм Мартин Йол.

Отборът от Западен Лондон приема утре на своя стадион тима на Тотнъм. Йол и Бербатов работиха заедно на "Уайт Харт Лейн", а утре техният отбор ще гони нов домакински успех, този път срещу шпорите, които също се намират в прилична форма.

"Димитър е истинска класа, през последните седмици той трябваше да играе повече в халфовата ни линия, но аз смятам, че той се справи много добре", допълни холандският наставник на котиджърс.

"Бербатов направи това, което се искаше от него, но в крайна сметка той си остава нападател, и то такъв, който бележи много попадения. Видяхте, че той се справи и с тази задача през тази кампания", завърши Йол.

Бербатов, който има 5 гола в 10 мача този сезон, отново ще бъде с капитанската лента в утрешния мач, тъй като Бреде Хангеланд продължава да изтърпява своето наказание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dexter
30.11.2012 19:16

Тоя Фулъм ми го изкарахте някакъв световен гранд едва ли не с тия статии *lol* Пък те горките едвам се крепят в средата и нямат победа от 100 мача, голяма класа, голямо чудо, няма думи да се опише *lol**lol* С Демпси и Дембеле бяха сравнително приятен за гледане отбор, но тоя сезон са под всякаква критика !

myzrael
30.11.2012 21:16

Само благодарение на късмета на онзи некадърен дънер Чикирики и на добрата игра на бившия арсеналец РВП Манчестър Юнайтед е напред в класирането, така не се надувай толкова...

dexter
30.11.2012 19:37

Що бе, да не лъжа случайно ? *lol*

genchooo
30.11.2012 19:27

Всезнайко стига дрънкал глупости във всяка статия!

panew
30.11.2012 18:24

Бербо е голям и винаги ще бъде *ball*