Видич се завръща в игра през следващата седмица

15:51
Видич се завръща в игра през следващата седмица
Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич може да се завърне в игра през следващата седмица в мача от Шампионската лига срещу румънския Клуж, съобщи мениджърът на червените дяволи Алекс Фъргюсън. В последните два месеца сръбският национал беше контузен в коляното, но вече е почти възстановен и съвсем скоро ще се завърне на терена.

"Видич е играл само 10-12 мача през последните 18 месеца. Той започна да тренира тази седмица. Справя се добре. За съжаление скоро не е участвал в официален мач. Ще бъде добре, ако играе срещу Клуж в Шампионската лига. Нямам нищо против да играе. Добрите защитници печелят трофеите", заяви Сър Алекс.

Манчестър Юнайтед е лидер във Висшата лига с 33 точки от 14 мача. В събота 19-кратните шампиони на Англия гостуват на аутсайдера Рединг.

Ветеранът Пол Скоулс се завръща в състава на Юнайтед, а крилото Луиш Нани ще бъде извън игра няколко седмици заради мускулно разтежение. Антонио Валенсия също ще пропусне двубоя между червените дяволи и Рединг заради контузия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alechko
30.11.2012 16:39

Много от играта в защита се определя от вратаря как ги командва така че не само защитата е виновна имаме си класни играчи но вратарите са слабото звено .Има потенциал и в 2та но..

vidic15manun
30.11.2012 16:05

Много добра новина!!! Защитата ще се по добри!


30.11.2012 16:15

Дано! *smile* Че има го и тоя момент, че може да не е същия като преди.. Ако си върне старата форма ще се подобри защитата ни със сигурност *smile*