Монако - Седан, спечелен

15:49
Монако - Седан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 18 познати от общо 28 мача - 64.3% успеваемост

► Залог на деня за 30.11.2012 г.


 
На всички е ясно какъв е отборът на Монако за втория ешелон на футбола във Франция към настоящия момент. А подобна ставка за негова домакинска победа срещу последния тим във временното класиране изглежда крайно надценена. Тимът спечели последното си домакинство на Оксер, а преди това нямаше победа в четири поредни домакински срещи. Причини за това бяха доста комплексни, като липса на шанс, злощастна развръзка на конкретния двубой и груби индивидуални грешки на вратаря Субашич или капитана Волф. Тимът намери правилния път в последното си домакинства и няма да е изненада, ако и днес направи това срещу тим, който се намира в трагична форма и има доста проблеми и не само в игрови план. Освен това амбициите и целите на монегаските ги задължават да покажат постоянство на собствения си стадион. Към момента те няма как да срещнат по-подходящ опонент. Седан загуби повече от половината си визити през кампанията, а е записал само една победа и то домакинска в последните си десет мача.

 ► Прогноза: 1, коефициент - 1.58

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gravedigger988
01.12.2012 13:57

Предлагам за днес да пробваш с Фулъм - Тотнъм прогноза.
Интересен мач е и много хора биха желали да чуят мнението ти за него *smile*
Поздрави!

Ellusion
30.11.2012 21:58

Дайте да пишем реални коефициенти,а?