Рандерс - Мидтиланд, спечелен

14:01
Рандерс - Мидтиланд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Ноември: 17 познати от общо 27 мача - 63.0% успеваемост

► Залог на деня за 29.11.2012 г.


 
Победителят от тази двойка в надпреварата за Купата на Дания ще отиде на полуфинал. Рандерс днес излиза като фаворит в тази среща не само поради факта, че мачът ще се играе на неговата територия. Мидтиланд е най-слабият тим в елита, когато става дума за изяви навън. Тимът е загубил шест от деветте си гостувания и има втората най-слаба отбрана, инкасирала двадесет попадения в девет мача. Неприятностите за гостите обаче днес не се изчерпват само с лошите им показатели в статистиката. За Мидтиланд тази среща ще пропуснат цели осем основни играчи от всички линии. Двама от най-креативните играчи на гостите - халфът Хасан и голмайсторът Игбоун също са част от липсващите. Така освен традиционните слабости, които тимът изпитва като гост, днес той ще бъде и с драстично занижени възможности в игрови план. Есберг се представя със завидно постоянство и е само на четири точки от второто място във временното класиране на първенството, но ако не попадне след челните тимове при определени обстоятелства надпреварата за Купата на Дания може да се окаже добра алтернатива за спечелване на евроквота за следващия сезон. Домакините победиха преди около месец на този стадион настоящия си опонент с 2:1, а последния път когато Мидтиланд си тръгна с три точки от тук беше преди почти пет години. Актуалната ситуация и коефициентът за домакинска победа предразполагат към подобен избор.

► Прогноза: 1, коефициент - 2.49

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ellusion
30.11.2012 13:50

нали трябва да си вържат бюджетите *wink* иначе и аз го мислех 1

plamkisa
29.11.2012 22:43

Обаче явно и в Дания добре ги мислят нещата. На полувремето Рандерс нямаха удар отправен и губеха с 0:1, а след почивката се развихриха и обърнаха до 2:1. 10 коефициент на полувремето беше добре*joking* Добре, че излезе мача все пак. Браво!

Gravedigger988
29.11.2012 22:02

Ее, браво, връщам си думите назад. Продължавай с такива прогнози *smile*)

sami
29.11.2012 21:55

Честито на печелившите, перфектна прогноза! Ако някой и обрата е хванаааал... *smile*

plamkisa
29.11.2012 19:58

Според мен прогнозата е много добра и смела. Смятам да я подкрепя със среден залог. Дано да стане *smile*

Gravedigger988
29.11.2012 18:14

Хаха, ти вече мачовете с коефициенти по 1.50 не връзваш, пък троен мач ще познаеш - успех!

fearcho
29.11.2012 21:13

Ти защо постоянно упрекваш прогнозите на човека? Няма с кого да се заяждаш ли? Като не ти харесват не ги гледай,че да не се получава излишен спам!