Велев: След гола не можахме да се ориентираме

18:29
Велев: След гола не можахме да се ориентираме
След като отборът на Левски бе изхвърлен от турнира за купата на България от Пирин Благоевград, треньорът на "сините" изказа своето разочарование от мача. Домакините спечелиха с 1:0 и ще срещнат на финала на надпреварата тима на Литекс, който по-рано днес надделя с 1:0 над Миньор Перник.

"Знаехме че ще бъде тежък мач и това се случи. След като ни вкараха гола, не можахме да се ориентираме и да изравним резултата. След мача ще правим разборите, за да се видят грешките, които допуснахме", коментира след загубата Емил Велев.

"Трябва да ги вдигаме момчетата за предстоящите мачове в първенството. Футболистите не успяха да покажат на какво са способни в този мач", каза още наставникът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasiksk
30.04.2009 08:30

Видя се че когато съдиите не потпират Левски те са един посредствен одбор за долната половина от класирането.Само Пирин купата е наша чакаме Литекс

LLeevvsskkii
30.04.2009 01:51

хахха пичове и на мен ми се иска кокала да си подаде уставката ама как да стане нали няма да види парички после да не си мислите че неиска да се махне ама чата оная стисната свиня батков да го исхварли че да мойе да си получи неустоика,за това мисля че докато не му сварши договора на кокала няма смисал да се коментира за него човека е заплатаджия гледа паричките а не играта на отбора

veli4ka
29.04.2009 22:57

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ЛЕВСКАРЧЕТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

svetlio_vn
29.04.2009 22:23

Тъжно ми е да гледам Левски в подобно състояние ... прекалено много станаха издънките на Велев , не че съм очаквал да направи нещо значимо ... аз също обичам Левски , но когато се дъниш , а тимът показва бездушна игра , е нормално да си недолюбван ... така че Кокала вместо да се сърди на феновете да си събира багажа !

adzur
29.04.2009 21:48

Ако Кокала не се махне, то този мач 100 % е бил уреден. Помислете малко ?!?!? Такава игра не е нормална и за Беласица ... Ако бехме паднали от Литекс щеше да се заговори много ,но така е по - добре. Българския футбол не струва и наште феновете , и на прасетата за пореден път сме преебани от изгодите на гадни богаташчета, които не мислят за футбол,а само за техните изгоди. Алчните копелета като Батков и Томов нямат място на бял свят... Най - добре ще е под земята и няма да липсват на никой, даже обратното.

mite80
29.04.2009 19:51

Подай си сам оставката кокал. По- некадърен треньор не сме имали от много години. Явно не можеш да стъпиш на малкият пръст на Мъри. Не си научил абсолютно нищо от него. Не можеш да мотивираш играчите. Какъв треньор си ти. Сакчето и да те няма.

fawlty_towers
29.04.2009 19:41

Кокааааал, кокал....ти цял сезон не можа да се ориентираш ,ше ми говориш след гола немогли. Колкото ти си треньор, толкоз и аз съм кралят на футбола.