"Дузпа срещу Лудогорец!? Когато има реална ситуация, сигурно ще се отсъди"

18:09
"Дузпа срещу Лудогорец!? Когато има реална ситуация, сигурно ще се отсъди"
"Не коментирам съдийството по традиция, но за някои спорни ситуации бих искал първо да изгледам видеозаписите. Естествено, радостен съм от победата, която ни остави на върха. Благодаря на момчетата за битката, която изнесоха, защото това си беше една битка и мисля, че заслужено победихме", заяви след срещата изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Той беше попитан не е ли странно, че срещу Лудогорец не е отсъждана дузпа и кога ще се случи това. "Дузпа срещу нас ли!? Ами когато има реална ситуация, вероятно ще бъде отсъдена. И за двете спорни ситуации аз не бях в добра видимост, така че дали е имало дузпа и дали голът на домакините е редовно отменен, ще видя първо видеозаписите. И да бях на мястото на домакините, първо щях да направя това", каза още Петричев.

"Аз не съм имал проблем с Константин "Тити" Папазов. Той смяташе, че Ботев е загубил незаслужено и беше много афектиран. Аз не съм чул лоша дума от него, а и повече говореше с колегата Георги Караманджуков", обясни още Петричев по повод скандал в 
ложата след края на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sliva90
28.11.2012 18:29

ще се изчака 21 декември и чак тогава може да има дузпа срещу ЛУДОГОРЕЦ*lol*