"Сигурен съм, че Лудогорец ще спечели титлата с разлика"

17:51
"Сигурен съм, че Лудогорец ще спечели титлата с разлика"
"Надявах се да бъдем равнопоставени при съдийските отсъждания, но в крайна сметка загубихме заради независещи от нас фактори. В срещата нямаше много голови положения, но пък във футбола го има и това - можеш да спечелиш от една ситуация.  Смятам обаче, че две спорни ситуации пред вратата на гостите решиха изхода от мача" заяви разочарования старши треньор на  Ботев Пловдив Ферарио Спасов.

Ботев отстъпи с 0:1 днес на Лудогорец (Разград) и остава на 5-о място с 25 точки, докато шампионите запазват 1-ата си позиция независимо от резултата на срещата Левски - Етър 1924 по-късно днес.

"Поздравявам отбора на Лудогорец за победата, но у нас остава една горчилка от незаслужено загубения мач. Просто начина, по който се свири на всички, които са във футбола, става ясно накъде отиват нещата и кое е тенденциозно и кое е неволно. Смятате ли, че аз като човек, който е от толкова години във футбола, минал съм през Литекс и ЦСКА и знам как стават тези неща. Във всеки мач играем мъжки, но вече все повече започваме да се обезверяваме. Не че ние имахме кой знае колко положения, но това, което стана на терена беше подготвено и се очакваше. Лудогорец си имат организация и се борят да станат шампиони. Всичко спорно беше в наша вреда, все пак за 60 мача в "А" група никога не са се оплакали от съдийството. Сигурен съм, че Лудогорец ще завършат с разлика пред Левски в битката за титлата. Голът беше нормален, но след това ни отмениха и наш редовен. Вече не знам какво да тренираме, в кръга на шегата ще предложа на Треньорската школа на БФС да се въведат тренировки за противодействие срещу съдиите", допълни Ферарио Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

myzrael
28.11.2012 21:28

ще предложа на Треньорската школа на БФС да се въведат тренировки за противодействие срещу съдиите", допълни Ферарио Спасов.

Това единствено изречение ни показва истинското състояние на бг футбола!