Сколари фаворит за селекционер на Бразилия

20:25
Сколари фаворит за селекционер на Бразилия
Луис Фелипе Сколари е основен фаворит за поста старши треньор на националния отбор на Бразилия, съобщават медиите в страната. 64-годишният специалист за последно спечели Световната титла начело на тима през 2002-ра година.

Бразилия остана без селекционер, след като Мано Менезеш беше уволнен преди три дни.

В бразилските медии се спекулира и с името на бившия наставник на Барселона Хосеп Гуардиола. Президентът на футболната централа на страната Жозе Мария Марин отрече тези слухове.

"Трудно ми е да повярвам, че следващият треньор на Бразилия ще бъде чужденец. Уважавам страшно много Гуардиола, но Бразилия е спечелила всичките си пет световни титли с наши специалисти", заяви Марин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Johan_Cruyff_14
27.11.2012 20:36

[@link http://www.winner.bg/world-soccer/read71746.html] "Има големи шансове новият треньор да бъде чужденец. Ние спечелихме пет световни първенства с бразилски треньори, но аз не мисля, че е задължително треньорът да бъде бразилец", каза Марин.

А тук: ''"Трудно ми е да повярвам, че следващият треньор на Бразилия ще бъде чужденец. Уважавам страшно много Гуардиола, но Бразилия е спечелила всичките си пет световни титли с наши специалисти", заяви Марин."

Последно?

Happynesss
27.11.2012 20:50

хаха и аз точно това гледам. Спрете се вече. ЕДиния ден Пепито фаворит сега Сколари еми .. то да няма интересни новини ама да си ги исмисляте малко не върви вече: )