Трезеге пред шокиращ трансфер в Интер

19:40
Трезеге пред шокиращ трансфер в Интер
Една от легендите на Ювентус Давид Трезеге може да премине в най-мразения от тифозите на "Старата госпожа" тим - Интер. Това заяви, личният мениджър на футболиста Даниеле Петрикари, пред електронното издание "Goal.com".

"Вярно е, че Давид значи много за феновете на Юве, но пак ви казвам, че във футбола няма нищо невъзможно. Още повече, Златан Ибрахимович е близо до напускане на Интер, а Адриано се пенсионира. Това прави Масимо Морати много тревожен за нападението на отбора и вече има определени запитвания, повече не мога да ви кажа", коментира Петрикари.

"Естествено, зависи от шефовете на Юве дали ще продължат да искат да се разделят с Давид. В момента той е резерва, а това е неприемливо за играч от неговата класа, който е дал толкова много за клуба", допълни агентът на футболиста.

Както е известно, Давид Трезеге е в лоши отношения с наставника на "Старата госпожа" Клаудио Раниери. Скандал между двамата избухна по време на мача на Юве с Челси (2:2), когато французинът се ядоса на треньора си, че го сменя при положение, че на торинци им трябваше да вкарат нов гол.

Раздяла с Давид Трезеге ще е нов голям удар по всички привърженици на Ювентус, които от лятото на 2006 трябваше да преживеят две отнети титли, да видят как Интер става служебен шампион и взима две от най-големите звезди на "Старата госпожа" по това време - Златан Ибрахимович и Патрик Виейра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dido_Man_U
29.04.2009 22:59

Тоя Раниери кви ги върши как мое Трезеге на пейката да го оставя и да иска да остане просто много тъпо решение дано остане в Юве

deko1991
29.04.2009 20:56

срам ме е че имаме такъв некадърник и тапънар за тренъор *evil* той опропасти сезона сас изказванията от рода ,,имамаме шанс за това или онова`` и загубите се редят но причини няма затова Челси се оттърваха навреме от него преди години и сега са на това ниво ужас

Kura_na_qnko
29.04.2009 20:00

За мен това ще е голям шок , но ще се радвам , защото такъв футболист не заслужава да е резерва особено при такъв деградирал треньор !!! *joking*