Херо: Славия са ни неудобен противник, но можем да ги надвием

14:30
Херо: Славия са ни неудобен противник, но можем да ги надвием
Днес се проведе редовният брифинг на ПСФК Черноморец Бургас преди всеки шампионатен двубой. Ето какво сподели пред медиите старши треньорът Димитър Димитров:

„С изключение на Балджийски, нямаме други играчи със здравословни проблеми и травми. Мисля, че сме подготвени физически за предстоящия двубой, въпреки че скоро играхме. Яник Боли все още не е готов за пълни 90 минути, но може да играе едно полувреме на високо ниво. Проблем донякъде е тежкото състояние на терена, но това не трябва да ни служи като оправдание. Ние трябва да излезем с чест в тези мачове и да дадем всичко от себе си. „ Славия“ са малко неудобен противник за нас, но ако подходим максимално отговорно и бъдем пределно мотивирани, в рамките на нашите способности е да спечелим този мач. Не подценявам разбира се съперника. За нивото и стандартите на родния футбол, те разполагат с много качествени футболисти. Като потенциал и ниво са безспорно един от сериозните отбори в България.

Знам, че тази наша серия все някога ще спре, но аз лично не искам да е тази година. Надявам се да продължи по-дълго.

По отношение на жребия за купата, смятам че нашият отбор е в по-добра позиция от „Локомотив“ София след мача, който изиграхме за първенството. Все пак не трябва да се заблуждаваме, че ще ни бъде лесно. Там имахме шанса да играем с човек повече едно полувреме, което беше огромен плюс за нас. Мисля, че ние сме по-качественият отбор, но ще трябва да го докажем на терена. Ще играем силно и на двата фронта, докъдето ни стигнат силите. Нямаме приоритет“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация