Включиха Анри и Кийн в идеалния отбор на сезона в МЛС

11:27
Включиха Анри и Кийн в идеалния отбор на сезона в МЛС
Капитанът на националния отбор на Република Ирландия Роби Кийн и бившият френски национал Тиери Анри украсиха идеалния отбор на американската Мейджър-лига за отиващия си сезон 2012. Кийн, който е съотборник на Дейвид Бекъм в Лос Анджелис Галакси, попада за първи път в най-добрите 11 на годината. Тиери Анри, който носи екипа на Ню Йорк Ред Бул, е селектиран обаче за втори път.

Освен това, Анри е и в списъка с трима играчи за най-полезен състезател за сезона в МЛС. Другите двама са халфът Греъм Зуси от от Канзас сити и нападателят на Сан Хосе Ърткуейкс Крис Вондоловски, които обаче също са част от селектирания отбор на годината.

Шефът на Лигата- Дон Гарбър, обяви на специална пресконференция тези подробности. Дейвид Бекъм, който след края на сезона ще напусне Лигата, не е включен при най-добрите. За
сметка на това местният любимец Ландън Донован попада за пети пореден път в тази класация, както и общо за шести.

От първенството на САЩ остава да се изиграе единствено финалната среща. На 1-и декември в Карсън за титлата ще спорят ЛА Галакси и Хюстън Динамо.

Идеален отбор на сезона в МЛС:

Вратар: Джими Нилсен (Спортинг Канзас Сити)

Защитници: Виктор Бернадес (Сан Хосе Ърткуейкс), Мат Беслер (Спортинг Канзас Сити), Орелиен Колен (Спортинг Канзас Сити)

Полузащитници:
Освалдо Алонсо (Сиатъл Соундърс), Ландън Донован (Галакси), Крис Понтиус (Ди Си Юнайтед), Греъм Зуси (Спортинг Канзас Сити)

Нападатели:
Тиери Анри (Ню Йорк), Роби Кийн (Галакси), Крис Вондоловски (Сан Хосе)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация