Зафиров: Труден жребий за Черно море, надявахме се на по-лесен съперник

15:27
Зафиров: Труден жребий за Черно море, надявахме се на по-лесен съперник
"Труден жребий, можеше да ни се падне по-лек съперник, но го приемаме такъв, какъвто е", коментира след жребия за Купата на България, който противопостави Черно море на Левски, наставникът на варненския отбор Адалберт Зафиров.

Според него, двата двубоя срещу "сините" са отлична възможност за Черно море след неубедителното представяне до момента, да завърши сезона по достоен начин. Наставникът се надява футболистите да се раздадат максимално и в двата мача, за да зарадват феновете.

Играчите на Черно море днес подновиха тренировки преди предстоящия в сряда двубой срещу Миньор във Варна. Ивелин Янев е контузен и не тренира. Той е получил разстежение на прасеца на последната тренировка преди мача за Купата срещу Струмска слава и по тази причина пропусна и съботната среща. Мирослав Манолов има болки в кръста е днес ще се подготвя на
облекчен режим. Стамен Ангелов и Георги Божилов, които пропуснаха последната среща на Черно море заради контузии, вече тренират. За днес наставникът е предвидил едно занимание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация