Пенев: Очаквах да изтеглим Мездра или Етрополе

14:26
Пенев: Очаквах да изтеглим Мездра или Етрополе
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че е доволен от жребия за осминафиналите в турнира за Купата на България. Армейците ще играят с Чавдар (Етрополе),
като в първата среща са гости. Заради факта, че етрополци са водени от депутата Емил Димитров, инициатор за промени в червения клуб миналия месец, много хора заявиха, че ЦСКА играе срещу ЦСКА-Възраждане. Иначе остроумният Димитър Пенев обаче не
пожела да коментира точно тази тема.

"Доволен съм от това, което изтеглихме. Бях предвидил Мездра или Етрополе. Хубаво е, че наскоро премиерът беше в Етрополе. От една страна ще бъдем напрегнати, защото той ни предупреждава вече два-три пъти. От друга страна там е школата на Стоичков". Въпросът дали това е мажч между ЦСКА и ЦСКА-Възраждане, не ме засяга. Интересува ме да видим някои наши млади таланти на терена.

За мен няма никакъв проблем мачовете да се играят през декември, дори до 20-и, до 25-и декември. Нали искаме да бъдем в Европа във футбола. Нека да се играят колкото се може повече мачове, а не да се гледа времето. Сега ще проверим дали има мъгла или дъжд", допълни Димитър Пенев.

След това Пенев беше нападнат от репортерите пред залата, в което той говори пак по същите теми. Единствено опита да разведри обстановката с продължение на темата за Етрополе и премиера на страната Бойко Борисов, който вчера в малкото градче заяви, че ЦСКА нямат право да бъдат недоволни, тъй като и на тях е помагано от държавата.

"Зависи как ще бъде климатът. Знаете, там е балканско место. Надявам се да посрещнем и видим хубавия град, който премиерът вчера откри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация