Стефанов: Дано Славия и Ботев да изиграят добри мачове помежду си

13:50
Стефанов: Дано Славия и Ботев да изиграят добри мачове помежду си
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не беше особено щастлив от изтегления противник за неговия отбор в турнира за Купата на страната. Стефанов дойде за заседанието на УС на Професионалната лига, когато научи, че белите трябва да спорят на 1-и и на 15-и декември с Ботев Пловдив за място на четвъртфиналите.

"Хубавото е, че се паднахме с отбор, който играе футбол. Надявам се, че Славия и Ботев, като две от най-старите футболни марки в България, ще направят добри мачове като ниво на играта. Не съм особено доволен, тъй като можеше да ни се падне по-лесен противник. Но така или иначе няма как- ако имаш амбиции в един турнир, трябва да победиш всеки, каза още Стефанов. Той заяви, че няма значение за него дали първата среща е в София или в Пловдив. Той даде пример с мачовете на Лудогорец и ЦСКА, в който ЦСКА е бил домакин във втората среща, в която загуби, но въпреки това продължи напред.

"Ето този двубой между Лудогорец и ЦСКА е типичен пример за това как тези неща нямат значение. За мене обаче най-важното наистина е Ботев и Славия да изиграят два добри мача, с футболни достойнства и интригата да присъства и в двете срещи, каза още шефът на най-стария столичен клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация