Лудогорец се подсилва с плеймейкър на Рапид (видео)

12:24
Лудогорец се подсилва с плеймейкър на Рапид (видео)
Плеймейкърът на Рапид Букурещ Филипе Тешейра е трансферна цел на българския шампион Лудогорец, разкриха румънските медии.

Португалецът и колегите му са едва осми в класирането на румънския шампионат. Лудогорец пък иска да привлече 32-годишния халф през зимата, а Рапид може да е изкушен да продава.

"Искат да продадат Тешейра в България, така чух. Големи отбори го желаят. Прекалено е добър за нашия шампионат, не го оставяйте да си тръгне", сподели шефът на Румънската футболна лига Димитру Драгомир.

В момента в разградския тим рита румънецът Козмин Моци, дошъл от Динамо Букурещ. През лятото Стяуа желаеха да привлекат португалския футболист, но до трансфер не се стигна.

Тешейра е роден в Париж през 1980 година. Има 9 мача и 2 гола за младежкия тим на Португалия. Играл е за ПСЖ, Униао Лейриа, Академик, Уест Бромич, Барнзли, Металург Донецк, Брашов и Рапид Букурещ. Висок е 175 сантиметра.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dexter
26.11.2012 17:44

На 32, изгряваща звезда ! *lol* За какво да се даде шанс на БГ играчите като могат да се купят овехтели чужденци, много хитро *lol*

overdrive
26.11.2012 15:34

Като за А група си е много добър. Може лесно да блесне в Лудогорец ..

Deco_Sneijder
26.11.2012 14:12

Определено това би било класно попълнение за българските терени,но на мен ми писна да гледам чужденци,айде да дадат малко шанс на нашите млади момчета *smile*