ПАОК и Олимпиакос не се победиха

09:35
ПАОК и Олимпиакос не се победиха
ПАОК Солун успя да измъкне равенство на собствен терен с Олимпиакос в среща от 12-ия кръг от гръцката Суперлига- 1:1, и по този начин не позволи на шампионите да увеличат аванса си над 8 точки. Равенството беше едва второ за тима от началото на шампионата, а Олимпиакос има и 10 победи, които им осигуряват 32 точки.

ПАОК е на 2-а позиция с 24, а след днешната си победа с 2:1 над Паниониос 3-и излезе Астерас Триполис с 23. Паниониос пък е 4-и с 21.

Стефанос Анастасиадис изравни за домакините две минути преди края на редовното време. Алжирецът Рафик Джебур вкара 10-ия си гол от началото на сезона и изведе Олимпиакос напред в резултата в 27-ата минута, но Анастасиадис, който е и гръцки национал, заби 8-ото си попадение. Така двамата водещи реализатори в Суперлигата към момента не излъчиха победител в персоналния си двубой.

В друг интересен мач Панатинайкос отстъпи с 1:2 при визитата си на скромния новак Платаниас на остров Крит, а новият треньор Хуан Рамон Роча беше лишен от двама основни играчи, което се оказа решаващо. Панатинайкос е на 7-о място с 16 точки.
Испанският нападател Токе се разписа в 70-ата минута, но само намали на 1:2, а детелините не успяха да измислят нищо за втори гол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MasterShinobi
01.12.2012 20:33

Браво и на Олимпиакос!!! Мачкай, червена машино!! Таз година да ги направим 40 титлите на Гърция!! Най-добри сме в Гърция, спор в тва няма!!